Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Stronghold Gex
4-4-2 Tactiek 5
46% Balbezit 54%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
58 gemiddelde waardering 54
very good Schieten adequate
good Passen very good
solid Verdedigen formidable


2e minuut.
Saariniemi met een snelle inworp. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón geeft een hoge lob. Pest is nu in balbezit. Pest schiet op doel. Walteros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Alarcón passt de bal met de wreef. Junqueras rent richting de bal. Junqueras passt de bal in één keer door. Torpanniemi rent richting de bal. Torpanniemi schiet op doel. Walaszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ilijiš is nu in balbezit. Ilijiš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stronghold - Gex 1:0

25e minuut.
Daar is Dulkai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Grosso geeft een hoge lob. Alarcón kopt de bal weg. Staalgaard geeft de bal voor. Walteros bokst de bal weg. Dulkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulkai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Stronghold - Gex 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Stronghold 51%, Gex 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Stronghold - Gex 1:1

50e minuut.
Pest passt de bal met de wreef. Staalgaard is nu in balbezit. Staalgaard passt de bal zonder na te denken. Saariniemi rent richting de bal. Saariniemi haalt uit met een fantastische trap. Walteros bokst de bal weg.

53e minuut.
Alarcón rent richting de bal. Alarcón met een sublieme pass. Villas is nu in balbezit. Torpanniemi onderschept slim de pass. Torpanniemi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Alarcón heeft problemen om de bal te vangen. Junqueras met een sublieme pass. Özüdoğru speelt de bal door. Torpanniemi rent richting de bal. Torpanniemi draait met de bal, schiet en ... Walaszek bokst de bal weg.

76e minuut.
Ascherl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascherl geeft een hoge lob. Daar is Kukiełka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilijiš is nu in balbezit. Ilijiš haalt uit met een fantastische trap. Walaszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Junqueras probeert naar een medespeler te passen. Torpanniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Torpanniemi verovert de bal door een tackle van achteren. Torpanniemi draait met de bal, schiet en ... Walaszek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Stronghold 38%, Gex 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Stronghold - Gex 1:1
Gex