Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gex The Stronghold
Seguda04 Tactiek 4132
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 8
6 Overtredingen 2
5 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
53.5 gemiddelde waardering 52.9
excellent Schieten solid
very good Passen good
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Grosso geeft de bal voor. Acero rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adamek. Adamek krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Majkrzak kopt de bal weg. Grosso heeft problemen om de bal te vangen. Jelonkowski rent richting de bal. Jelonkowski haalt uit met een fantastische trap. Walteros probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Di Martino geeft een hoge lob. Staalgaard rent richting de bal. Staalgaard geeft de bal voor. Majkrzak maakt een snoekduik en kopt de bal. Walteros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - The Stronghold 1:0

15e minuut.
Jelonkowski probeert naar een medespeler te passen. Staalgaard heeft problemen om de bal te vangen. Staalgaard met een sublieme pass. Jelonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Adamek kopt de bal weg. Rolczak is nu in balbezit. Papakaliatis maakt een afschuwelijke overtreding. Papakaliatis krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Rolczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolczak passt de bal in één keer door. Nemeljaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonkowski onderschept slim de pass. Jelonkowski haalt uit met een fantastische trap. Walteros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Trussmann geeft een hoge lob. Adamek heeft problemen om de bal te vangen. Acero bereikt de bal nog maar net als eerste. Acero schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gex - The Stronghold 1:1

23e minuut.
Adamek heeft problemen om de bal te vangen. Di Martino bereikt de bal nog maar net als eerste. Acero verovert de bal door een tackle van achteren. Acero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - The Stronghold 1:2

28e minuut.
Grosso passt de bal met de wreef. Nemeljaković is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Staalgaard. Staalgaard krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Villas bereikt de bal nog maar net als eerste. Özüdoğru onderschept slim de pass. Özüdoğru geeft een lange en hoge pass. Acero maakt een snoekduik en kopt de bal. Walaszek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Acero is nu in balbezit. Acero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - The Stronghold 1:3

34e minuut.
Papakaliatis met een sublieme pass. Majkrzak is nu in balbezit. Brčić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Majkrzak raakt geblesseerd tijdens het duel. Majkrzak zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gex 36%, The Stronghold 64%.
Gex - The Stronghold 1:3

47e minuut.
Brčić verovert de bal door een tackle van achteren. Brčić geeft een hoge lob. Villas kopt de bal weg. Jelonkowski is nu in balbezit. Jelonkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Özüdoğru geeft een hoge lob. Ilijiš rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Hatim ... Strafschop! Hatim krijgt een gele kaart. Ilijiš is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ilijiš neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - The Stronghold 1:4

62e minuut.
Marză speelt de bal door. Rolczak is nu in balbezit. Papakaliatis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Papakaliatis krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

68e minuut.
Nemeljaković met een sublieme pass. Özüdoğru bereikt de bal nog maar net als eerste. Özüdoğru passt de bal met de wreef. Rolczak is nu in balbezit. Rolczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Trussmann passt de bal zonder na te denken. Nemeljaković rent richting de bal. Nemeljaković met een sublieme pass. Ilijiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilijiš schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Özüdoğru rent richting de bal. Özüdoğru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - The Stronghold 1:5

85e minuut.
Bro Hansen geeft een hoge lob. Özüdoğru probeert de bal aan de voet te houden. Staalgaard met een sublieme pass. Jelonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonkowski haalt uit met een fantastische trap. Walteros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Staalgaard geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jelonkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Hatim onderschept slim de pass. Hatim geeft een lange en hoge pass. Jelonkowski is nu in balbezit. Jelonkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - The Stronghold 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gex 46%, The Stronghold 54%.
Gex - The Stronghold 2:5
Gex