Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Maipu La Muerte Chiquita F.C.
Machete Lasarte Tactiek Black Flash
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 49.5
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
goed Verdedigen goed


7e minuut.
Grodzicki met een sublieme pass. Chriske rent richting de bal. Chriske passt de bal in één keer door. Rogal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Mouridsen speelt de bal door. Klungelig pakt Grodzicki de bal. Chriske bereikt de bal nog maar net als eerste. Chriske haalt uit met een fantastische trap. Beret probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Maipu - La Muerte Chiquita F.C. 0:1

12e minuut.
Grodzicki probeert naar een medespeler te passen. Rogal bereikt de bal nog maar net als eerste. Chriske rent richting de bal. Chriske haalt uit met een fantastische trap. Beret maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Maipu - La Muerte Chiquita F.C. 0:2

16e minuut.
Mouridsen met de inworp. Grodzicki met een sublieme pass. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogal verovert de bal door een tackle van achteren. Rogal schiet op doel. Beret bokst de bal weg.

19e minuut.
Berber met een sublieme pass. Ferdinand rent richting de bal. Ferdinand met een sublieme pass. Pepino is nu in balbezit. Pepino haalt uit met een fantastische trap. Cacciato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Lemarie bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejan onderschept slim de pass. Bejan met een sublieme pass. Pepino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bejan rent richting de bal. Bejan passt de bal in één keer door. Semazen geeft een hoge lob. Pepino rent richting de bal. Pepino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Chriske is nu in balbezit. Chriske passt de bal zonder na te denken. Grodzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chriske is nu in balbezit. Chriske haalt uit met een fantastische trap. Beret kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferdinand zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berber is nu in balbezit. Berber geeft een lange en hoge pass. Pepino kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Rogal passt de bal zonder na te denken. Chriske is nu in balbezit. Grodzicki is nu in balbezit. Chriske is nu in balbezit. Chriske schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Adamczewski kopt de bal weg. Rogal is nu in balbezit. Rogal schiet op doel. Beret probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Maipu - La Muerte Chiquita F.C. 0:3

42e minuut.
Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro passt de bal met de wreef. Constantinopla probeert de bal aan de voet te houden. Chriske rent richting de bal. Chriske schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Rogal rent richting de bal. Grodzicki is nu in balbezit. Grodzicki passt de bal zonder na te denken. Rogal rent richting de bal. Rogal draait met de bal, schiet en ... Beret verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Maipu 47%, La Muerte Chiquita F.C. 53%.
Atletico Maipu - La Muerte Chiquita F.C. 0:3

49e minuut.
Berber passt de bal zonder na te denken. Faigl rent richting de bal. Faigl geeft een lange en hoge pass. Pepino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepino draait met de bal, schiet en ... Cacciato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Maipu - La Muerte Chiquita F.C. 1:3

62e minuut.
Berber probeert naar een medespeler te passen. Semazen is nu in balbezit. Chriske tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chriske krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Semazen bereikt de bal nog maar net als eerste. Grodzicki onderschept slim de pass. Grodzicki passt de bal met de wreef. Chriske is nu in balbezit. Chriske draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Veseliu komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Semazen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chriske is nu in balbezit. Constantinopla maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Constantinopla naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Maipu 44%, La Muerte Chiquita F.C. 56%.
Atletico Maipu - La Muerte Chiquita F.C. 1:3