Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Muerte Chiquita F.C. Atletico Maipu
Totodile 2.0 Tactiek Machete Lasarte
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 46.9
solide Schieten goed
solide Passen solide
solide Verdedigen goed


6e minuut.
Berber onderschept slim de pass. Berber speelt de bal door. Pepino rent richting de bal. Pepino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Muerte Chiquita F.C. - Atletico Maipu 0:1

9e minuut.
Ferdinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdinand geeft een hoge lob. Dăncescu kopt de bal weg. Bejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejan haalt uit met een fantastische trap. Cacciato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Miedziński is nu in balbezit. Pepino onderschept slim de pass. Pepino draait met de bal, schiet en ... Cacciato bokst de bal weg.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferdinand met de inworp. Berber heeft problemen om de bal te vangen. Berber geeft een hoge lob. Bejan springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
La Muerte Chiquita F.C. - Atletico Maipu 0:2

26e minuut.
Dăncescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamla onderschept slim de pass. Gamla speelt de bal door. Klungelig pakt Chriske de bal. Chriske haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Muerte Chiquita F.C. - Atletico Maipu 1:2

30e minuut.
Grodzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grodzicki passt de bal met de wreef. Chriske rent richting de bal. Rogal rent richting de bal. Rogal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Berber speelt de bal door. Ferdinand is nu in balbezit. Ferdinand passt de bal met de wreef. Bejan rent richting de bal. Bejan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Daar is Rogal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grodzicki geeft een hoge lob. Daar is Constantinopla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chriske bereikt de bal nog maar net als eerste. Chriske draait met de bal, schiet en ... Pinilla bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Muerte Chiquita F.C. - Atletico Maipu 2:2

42e minuut.
Chriske is nu in balbezit. Castro onderschept slim de pass. Gamla is nu in balbezit. Gamla schiet op doel. Pinilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Muerte Chiquita F.C. - Atletico Maipu 3:2

43e minuut.
Chriske raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Colombiano komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Muerte Chiquita F.C. 48%, Atletico Maipu 52%.
La Muerte Chiquita F.C. - Atletico Maipu 3:2

51e minuut.
Župnek rent richting de bal. Župnek passt de bal zonder na te denken. Colombiano rent richting de bal. Gamla rent richting de bal. Gamla haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Semazen onderschept slim de pass. Semazen met een sublieme pass. Berber is nu in balbezit. Bejan is nu in balbezit. Bejan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Miedziński rent richting de bal. Miedziński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferdinand met de inworp. Berber geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Grodzicki kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Castro de bal onder controle te krijgen. Colombiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombiano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Dăncescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dăncescu passt de bal zonder na te denken. Semazen is nu in balbezit. Semazen geeft een lange en hoge pass. Pepino kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bejan is nu in balbezit. Bejan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Muerte Chiquita F.C. - Atletico Maipu 3:3

70e minuut.
Semazen geeft een lange en hoge pass. Daar is Miedziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faigl bereikt de bal nog maar net als eerste. Berber verovert de bal door een tackle van achteren. Berber haalt uit met een fantastische trap. Cacciato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Berber raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nurzhumaev komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Rogal geeft de bal voor. De bal rolt over de achterlijn. Pinilla trapt de bal weg. Nurzhumaev met een sublieme pass. Semazen geeft een hoge lob. Cacciato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pepino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Muerte Chiquita F.C. 57%, Atletico Maipu 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Muerte Chiquita F.C. - Atletico Maipu 3:3