Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Maipu The Stronghold
Machete Lasarte Tactiek 4-4-2
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
49.5 gemiddelde waardering 59.6
goed Schieten zeer goed
solide Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Tumanyan geeft de bal voor. Ilijiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Junqueras rent richting de bal. Junqueras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Adamczewski is nu in balbezit. Adamczewski geeft een hoge lob. Inworp. Engels zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Junqueras geeft een lange en hoge pass. Beret bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Engels neemt de hoekschop. Ilijiš maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Maipu - The Stronghold 0:1

9e minuut.
Castro onderschept slim de pass. Castro geeft de bal voor. Floch rent richting de bal. Berber verovert de bal door een tackle van achteren. Berber draait met de bal, schiet en ... Walteros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Castro geeft een lange en hoge pass. Özüdoğru is nu in balbezit. Özüdoğru probeert naar een medespeler te passen. Junqueras rent richting de bal. Junqueras schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar geeft een lange en hoge pass. Pepino rent richting de bal. Pepino schiet op doel. Walteros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletico Maipu - The Stronghold 1:1

17e minuut.
Ilijiš passt de bal in één keer door. Dăncescu met een sublieme pass. Bejan is nu in balbezit. Bejan draait met de bal, schiet en ... Walteros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Floch is nu in balbezit. Floch geeft een lange en hoge pass. Özüdoğru kopt de bal weg. Torpanniemi is nu in balbezit. Torpanniemi schiet op doel. Beret kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Junqueras geeft een hoge lob. Torpanniemi probeert de bal met de borst te controleren. Castro rent richting de bal. Torpanniemi verovert de bal door een tackle van achteren. Torpanniemi haalt uit met een fantastische trap. Beret verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Junqueras rent richting de bal. Junqueras passt de bal zonder na te denken. Ilijiš probeert naar een medespeler te passen. Engels geeft een hoge lob. Torpanniemi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Berber is nu in balbezit. Ascherl onderschept slim de pass. Ascherl speelt de bal door. Ilijiš is nu in balbezit. Ilijiš schiet op doel. Beret bokst de bal weg.

39e minuut.
Inworp. Özüdoğru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ascherl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascherl geeft de bal voor. Ilijiš maakt een snoekduik en kopt de bal. Beret bokst de bal weg. Torpanniemi rent richting de bal. Torpanniemi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Castro geeft de bal voor. Inworp. Özüdoğru met de inworp. Ascherl geeft de bal voor. Ilijiš maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Junqueras speelt de bal door. Ilijiš met een sublieme pass. Özüdoğru speelt de bal door. Torpanniemi is nu in balbezit. Torpanniemi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Maipu 62%, The Stronghold 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico Maipu - The Stronghold 1:1

47e minuut.
Junqueras onderschept slim de pass. Junqueras geeft een lange en hoge pass. Torpanniemi rent richting de bal. Torpanniemi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Maipu - The Stronghold 1:2

48e minuut.
Ferdinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Engels onderschept slim de pass. Engels passt de bal met de wreef. Ilijiš is nu in balbezit. Ilijiš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Maipu - The Stronghold 1:3

49e minuut.
Real met een sublieme pass. Ferdinand rent richting de bal. Ferdinand passt de bal in één keer door. Pepino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Engels probeert naar een medespeler te passen. Torpanniemi is nu in balbezit. Castro maakt een afschuwelijke overtreding. Castro krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Adamczewski probeert naar een medespeler te passen. Ascherl rent richting de bal. Ascherl passt de bal in één keer door. Junqueras met een sublieme pass. Ilijiš is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Maipu - The Stronghold 1:4

58e minuut.
Özüdoğru is nu in balbezit. Özüdoğru probeert naar een medespeler te passen. Ilijiš is nu in balbezit. Torpanniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Torpanniemi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Daar is Özüdoğru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ascherl speelt de bal door. Klungelig pakt Torpanniemi de bal. Junqueras is nu in balbezit. Junqueras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Tumanyan geeft een hoge lob. Torpanniemi is nu in balbezit. Castro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Torpanniemi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Junqueras legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Beret kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Özüdoğru probeert de bal met de borst te controleren. Torpanniemi rent richting de bal. Castro begaat een overtreding. Castro krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Torpanniemi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Özüdoğru neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Torpanniemi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Junqueras verovert de bal door een tackle van achteren. Junqueras passt de bal zonder na te denken. Ilijiš rent richting de bal. Ilijiš draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Torpanniemi met een sublieme pass. Özüdoğru bereikt de bal nog maar net als eerste. Özüdoğru passt de bal zonder na te denken. Torpanniemi is nu in balbezit. Torpanniemi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Maipu 76%, The Stronghold 24%.
Atletico Maipu - The Stronghold 1:4