Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Stronghold Atletico Maipu
4132 Tactiek repechaje
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 49.9
zeer goed Schieten solide
goed Passen solide
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Özüdoğru speelt de bal door. Acero kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adamczewski. Adamczewski krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Castro passt de bal met de wreef. Bejan is nu in balbezit. Met opzet legt Marză zijn tegenspeler op de grond. Marză krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Berber speelt de bal door. Marză geeft de bal voor. Ferdinand kopt de bal weg. Pepino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepino haalt uit met een fantastische trap. Walteros bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stronghold - Atletico Maipu 0:1

22e minuut.
Özüdoğru passt de bal met de wreef. Rolczak rent richting de bal. Rolczak geeft een hoge lob. Ilijiš rent richting de bal. Ilijiš schiet op doel. Beret bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Stronghold - Atletico Maipu 1:1

24e minuut.
Berber heeft problemen om de bal te vangen. Berber passt de bal in één keer door. Ilijiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilijiš haalt uit met een fantastische trap. Beret probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stronghold - Atletico Maipu 2:1

40e minuut.
Rolczak kopt de bal weg. Berber is nu in balbezit. Berber passt de bal zonder na te denken. Pepino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepino haalt uit met een fantastische trap. Walteros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Rolczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Özüdoğru is nu in balbezit. Özüdoğru geeft een hoge lob. Ilijiš krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stronghold - Atletico Maipu 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Stronghold 50%, Atletico Maipu 50%.
The Stronghold - Atletico Maipu 3:1

47e minuut.
Pepino haalt uit met een fantastische trap. Walteros met een sublieme pass. Nemeljaković kopt de bal weg. Ilijiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilijiš haalt uit met een fantastische trap. Beret probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Ilijiš is nu in balbezit. Acero rent richting de bal. Acero passt de bal in één keer door. Ilijiš rent richting de bal. Ilijiš draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Morgado passt de bal zonder na te denken. Rolczak is nu in balbezit. Rolczak passt de bal met de wreef. Özüdoğru rent richting de bal. Özüdoğru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Constantinopla geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rolczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dăncescu speelt de bal door. Rolczak geeft een hoge lob. Beret probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Rolczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolczak probeert naar een medespeler te passen. Adamczewski speelt de bal door. Ilijiš rent richting de bal. Ilijiš draait met de bal, schiet en ... Beret bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stronghold - Atletico Maipu 4:1

81e minuut.
Nemeljaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemeljaković geeft een lange en hoge pass. Acero bereikt de bal nog maar net als eerste. Acero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stronghold - Atletico Maipu 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Stronghold 47%, Atletico Maipu 53%.
The Stronghold - Atletico Maipu 5:1