Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patocity GB BARCELONGA
nueva Tactiek 5 ratona
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 9
6 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
56.6 gemiddelde waardering 58.7
solid Schieten solid
solid Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


8e minuut.
Acosta probeert naar een medespeler te passen. Hutagalung geeft de bal voor. Fernandez probeert de bal aan de voet te houden. Munižaba is nu in balbezit. Munižaba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Rimmel geeft een hoge lob. Inworp. Agic met de inworp. Ferret rent richting de bal. Ferret draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Agic geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Skobelev de bal. Piacenzil begaat een overtreding. Skobelev roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Skobelev kan niet meer verder spelen. Santos komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Ferret speelt de bal door. Agic bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta begaat een overtreding. Acosta krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patocity GB 53%, BARCELONGA 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Patocity GB - BARCELONGA 0:0

46e minuut.
Klinik komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Ferret bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferret speelt de bal door. Piacenzil is nu in balbezit. Piacenzil haalt uit met een fantastische trap. Paulusz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Doeltrap. Ghedina komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Harkály passt de bal in één keer door. Agic speelt de bal door. Ferret speelt de bal door. Klinik is nu in balbezit. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Czendej is nu in balbezit. Agic onderschept slim de pass. Agic geeft de bal voor. Klinik rent richting de bal. Klinik schiet op doel. Paulusz bokst de bal weg. Santos rent richting de bal. Piacenzil verovert de bal door een tackle van achteren. Piacenzil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patocity GB - BARCELONGA 0:1

63e minuut.
Acosta passt de bal in één keer door. Złomek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutagalung maakt een afschuwelijke overtreding. Hutagalung is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

64e minuut.
Ferret rent richting de bal. Czendej begaat een overtreding. Ferret is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ferret met een snel genomen vrije trap. Klinik maakt een snoekduik en kopt de bal. Paulusz bokst de bal weg.

78e minuut.
Piacenzil controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Balsam komt het veld opgelopen. Santos neemt vlug de vrije trap. Fernandez is nu in balbezit. Ghedina begaat een overtreding. Ghedina krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Balsam kopt de bal weg. Ghedina bereikt de bal nog maar net als eerste. Złomek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Złomek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patocity GB 55%, BARCELONGA 45%.
Patocity GB - BARCELONGA 0:1