Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BARCELONGA Patocity GB
arsenal Tactiek nueva
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
24 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55.7 gemiddelde waardering 47.8
excellent Schieten good
very good Passen good
formidable Verdedigen excellent


1e minuut.
Deveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutagalung bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutagalung geeft de bal voor. Kröger rent richting de bal. Kröger haalt uit met een fantastische trap. Mijnders probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Örümcer geeft de bal voor. Ferret kopt de bal weg. Harkály geeft de bal voor. Klinik krijgt zijn hoofd ertegen. Raksányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Deveen bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harkály met een snelle inworp. Ferret geeft een hoge lob. Klinik maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hutagalung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferret rent richting de bal. Kröger verovert de bal door een tackle van achteren. Kröger schiet op doel. Mijnders kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Harkály probeert naar een medespeler te passen. Ferret geeft een lange en hoge pass. Deveen kopt de bal weg. Deveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Deveen is nu in balbezit. Acosta onderschept slim de pass. Harkály onderschept slim de pass. Harkály schiet op doel. Raksányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONGA - Patocity GB 1:0

30e minuut.
Raksányi speelt de bal door. Harkály kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Quốc Mạnh de bal onder controle te krijgen. Deveen is nu in balbezit. Deveen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Deveen is nu in balbezit. Deveen haalt uit met een fantastische trap. Raksányi bokst de bal weg.

33e minuut.
Lopes geeft de bal voor. Klinik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pépin begaat een overtreding. Klinik raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Harkály neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Harkály rent richting de bal. Ferret probeert naar een medespeler te passen. Heguy bereikt de bal nog maar net als eerste. Klinik rent richting de bal. Klinik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Pépin geeft een lange en hoge pass. Ferret kopt de bal weg. Klungelig pakt Chiappella de bal. Deveen rent richting de bal. Deveen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Acosta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Örümcer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Örümcer geeft de bal voor. Klinik rent richting de bal. Klinik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Andino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferret speelt de bal door. Heguy bereikt de bal nog maar net als eerste. Heguy geeft de bal voor. Klinik maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ferret met een sublieme pass. Klinik rent richting de bal. Chiappella begaat een overtreding. Klinik raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Klinik kan niet meer verder spelen. Lungholt komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Lopes geeft een hoge lob. Daar is Chiappella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Örümcer is nu in balbezit. Deveen onderschept slim de pass. Deveen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Harkály met een snelle inworp. Örümcer is nu in balbezit. Deveen verovert de bal door een tackle van achteren. Deveen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Adak met een sublieme pass. Ferret is nu in balbezit. Ferret geeft de bal voor. Lungholt springt en kopt de bal. Raksányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harkály met een snelle inworp. Lungholt rent richting de bal. Lungholt haalt uit met een fantastische trap. Raksányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONGA - Patocity GB 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARCELONGA 36%, Patocity GB 64%.
BARCELONGA - Patocity GB 2:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piacenzil komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Millet onderschept slim de pass. Millet geeft een hoge lob. Lopes speelt de bal door. Lungholt heeft problemen om de bal te vangen. Lungholt schiet op doel. Raksányi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONGA - Patocity GB 3:0

62e minuut.
Lopes onderschept slim de pass. Lopes passt de bal zonder na te denken. Lungholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungholt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONGA - Patocity GB 4:0

63e minuut.
Örümcer bereikt de bal nog maar net als eerste. Örümcer speelt de bal door. Chiappella bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveen rent richting de bal. Deveen haalt uit met een fantastische trap. Raksányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lungholt is nu in balbezit. Lungholt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONGA - Patocity GB 5:0

66e minuut.
Chiappella heeft problemen om de bal te vangen. Lungholt is nu in balbezit. Lungholt passt de bal in één keer door. Deveen rent richting de bal. Deveen haalt uit met een fantastische trap. Raksányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Lungholt is nu in balbezit. Piacenzil is nu in balbezit. Lungholt met een sublieme pass. Deveen rent richting de bal. Deveen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Piacenzil verovert de bal door een tackle van achteren. Piacenzil passt de bal in één keer door. Lopes is nu in balbezit. Lopes geeft een lange en hoge pass. Quốc Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Hutagalung met een sublieme pass. Kröger is nu in balbezit. Fernandez begaat een overtreding. Kröger wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kröger kan niet meer verder spelen. Czendej komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARCELONGA 38%, Patocity GB 62%.
BARCELONGA - Patocity GB 5:0