Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ganjah Lions Piskola Boys FC
Mobydick Tactiek 5-3-2 SPO
58% Balbezit 42%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
58.9 gemiddelde waardering 45.2
zeer goed Schieten redelijk
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Zub verovert de bal door een tackle van achteren. Zub met een sublieme pass. Trifunac met een sublieme pass. Plantador bereikt de bal nog maar net als eerste. Plantador haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Jestrović kopt de bal weg. Karlstedt rent richting de bal. Ćućurin verovert de bal door een tackle van achteren. Ćućurin geeft een hoge lob. Plantador krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Carvajal geeft de bal voor. Ramos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kubacki. Kubacki krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Trifunac passt de bal met de wreef. Ćućurin is nu in balbezit. Ćućurin speelt de bal door. Plantador bereikt de bal nog maar net als eerste. Plantador schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Trifunac speelt de bal door. Zub rent richting de bal. Zub passt de bal met de wreef. Plantador bereikt de bal nog maar net als eerste. Plantador schiet op doel. Gegenleitner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Trifunac met een sublieme pass. Plantador bereikt de bal nog maar net als eerste. Plantador schiet op doel. Cracasso probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ganjah Lions - Piskola Boys FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ganjah Lions 39%, Piskola Boys FC 61%.
Ganjah Lions - Piskola Boys FC 1:0

59e minuut.
Cracasso met een snelle inworp. Carvajal rent richting de bal. Carvajal passt de bal met de wreef. Mohedo rent richting de bal. Mohedo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vydřel komt het veld opgelopen. Vaznys komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Carvajal rent richting de bal. Carvajal probeert naar een medespeler te passen. Schultz is nu in balbezit. Mohedo onderschept slim de pass. Mohedo haalt uit met een fantastische trap. Dévényi bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Inworp. Karlstedt met een snelle inworp. Ćućurin bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal verovert de bal door een tackle van achteren. Carvajal geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ganjah Lions 56%, Piskola Boys FC 44%.
Ganjah Lions - Piskola Boys FC 1:0