Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Muerte Chiquita F.C. Gex
Black Flash Tactiek 5
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 53.4
solid Schieten good
good Passen very good
solid Verdedigen formidable


13e minuut.
Amerek passt de bal zonder na te denken. Daar is Pest, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chriske schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chriske is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Pest is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pest met een snel genomen vrije trap. Dulkai krijgt zijn hoofd ertegen. Cacciato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Pest probeert naar een medespeler te passen. Mouridsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pest tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pest krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Mouridsen speelt de bal door. Gómez Castaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Castaño passt de bal in één keer door. Rogal is nu in balbezit. Rogal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pest met de inworp. Staalgaard is nu in balbezit. Staalgaard geeft de bal voor. Dulkai springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Muerte Chiquita F.C. - Gex 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Muerte Chiquita F.C. 59%, Gex 41%.
La Muerte Chiquita F.C. - Gex 0:1

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Velcea komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Miedziński rent richting de bal. Saariniemi verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez Castaño begaat een overtreding. Gómez Castaño krijgt een gele kaart. Saariniemi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Staalgaard met een snel genomen vrije trap. Dulkai krijgt zijn hoofd ertegen. Cacciato bokst de bal weg.

70e minuut.
Rogal is nu in balbezit. Alarcón verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez Castaño onderschept slim de pass. Grodzicki rent richting de bal. Grodzicki haalt uit met een fantastische trap. Walaszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Muerte Chiquita F.C. - Gex 1:1

71e minuut.
Colombiano komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Gómez Castaño met een sublieme pass. Hatim is nu in balbezit. Colombiano verovert de bal door een tackle van achteren. Colombiano schiet op doel. Walaszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Muerte Chiquita F.C. 64%, Gex 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Muerte Chiquita F.C. - Gex 1:1

Gex