Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gex La Muerte Chiquita F.C.
Seguda04 Tactiek Totodile 2.0
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
19 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 50.7
uitstekend Schieten solide
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


3e minuut.
Papakaliatis is nu in balbezit. Papakaliatis met een sublieme pass. Faigl is nu in balbezit. Jelonkowski rent richting de bal. Jelonkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Jelonkowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mouridsen. Jelonkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Papakaliatis neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Majkrzak springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Staalgaard speelt de bal door. Majkrzak is nu in balbezit. Jelonkowski rent richting de bal. Majkrzak rent richting de bal. Majkrzak haalt uit met een fantastische trap. Cacciato bokst de bal weg.

11e minuut.
Papakaliatis passt de bal in één keer door. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón geeft een lange en hoge pass. Majkrzak rent richting de bal. Majkrzak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Adamek geeft een lange en hoge pass. Alarcón rent richting de bal. Alarcón passt de bal met de wreef. Majkrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkrzak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Hatim verovert de bal door een tackle van achteren. Hatim geeft een lange en hoge pass. Jelonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonkowski draait met de bal, schiet en ... Cacciato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - La Muerte Chiquita F.C. 1:0

28e minuut.
Cacciato met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Rogal de bal. Villas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Villas krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Lemarie kopt de bal weg. Papakaliatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamla maakt een afschuwelijke overtreding. Gamla krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Jelonkowski passt de bal met de wreef. Nenem probeert de bal met de borst te controleren. Papakaliatis probeert naar een medespeler te passen. Jelonkowski is nu in balbezit. Jelonkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Gamla passt de bal zonder na te denken. Župnek is nu in balbezit. Alarcón schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Alarcón krijgt een gele kaart. Župnek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chriske zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Villas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogal verovert de bal door een tackle van achteren. Rogal schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gex 40%, La Muerte Chiquita F.C. 60%.
Gex - La Muerte Chiquita F.C. 1:0

55e minuut.
Chriske passt de bal zonder na te denken. Gómez Castaño rent richting de bal. Gómez Castaño speelt de bal door. Rogal is nu in balbezit. Rogal schiet op doel. Walaszek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gex - La Muerte Chiquita F.C. 1:1

58e minuut.
Di Martino is nu in balbezit. Chriske verovert de bal door een tackle van achteren. Gamla is nu in balbezit. Rogal is nu in balbezit. Rogal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - La Muerte Chiquita F.C. 1:2

63e minuut.
Adamek onderschept slim de pass. Adamek geeft een hoge lob. Faigl is nu in balbezit. Majkrzak onderschept slim de pass. Majkrzak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Alarcón kopt de bal weg. Staalgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Staalgaard speelt de bal door. Majkrzak rent richting de bal. Majkrzak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Gamla rent richting de bal. Gamla geeft de bal voor. Chriske rent richting de bal. Chriske haalt uit met een fantastische trap. Walaszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - La Muerte Chiquita F.C. 1:3

84e minuut.
Alarcón geeft een lange en hoge pass. Faigl bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl geeft de bal voor. Rogal controleert de bal met de borst. Rogal haalt uit met een fantastische trap. Walaszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gex 47%, La Muerte Chiquita F.C. 53%.
Gex - La Muerte Chiquita F.C. 1:3
Gex