Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BARCELONGA Atletico Maipu
arsenal Tactiek Machete Lasarte
50% Balbezit 50%
35% Spel op eigen helft 65%
22 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 49.3
excellent Schieten adequate
very good Passen solid
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Agic met een snelle inworp. Ferret bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferret geeft de bal voor. Piacenzil rent richting de bal. Piacenzil draait met de bal, schiet en ... Beret verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Agic is nu in balbezit. Agic geeft een lange en hoge pass. Klinik rent richting de bal. Klinik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONGA - Atletico Maipu 1:0

20e minuut.
Agic passt de bal met de wreef. Klinik heeft problemen om de bal te vangen. Piacenzil bereikt de bal nog maar net als eerste. Piacenzil draait met de bal, schiet en ... Beret werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Adamczewski heeft problemen om de bal te vangen. Piacenzil bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinopla probeert de bal met de borst te controleren. Piacenzil rent richting de bal. Piacenzil draait met de bal, schiet en ... Beret bokst de bal weg.

37e minuut.
Bejan rent richting de bal. Mijnders met een sublieme pass. Agic kopt de bal weg. Klinik rent richting de bal. Klinik haalt uit met een fantastische trap. Beret probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Piacenzil de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONGA - Atletico Maipu 2:0

40e minuut.
Ferret met een sublieme pass. Klinik bereikt de bal nog maar net als eerste. Agic rent richting de bal. Agic geeft een hoge lob. Piacenzil krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

43e minuut.
Agic geeft een hoge lob. Piacenzil kopt de bal weg. Klinik rent richting de bal. Ferret rent richting de bal. Ferret haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piacenzil is nu in balbezit. Piacenzil schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Beret bokst de bal weg. Klungelig pakt Real de bal. Klinik is nu in balbezit. Klinik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONGA - Atletico Maipu 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARCELONGA 36%, Atletico Maipu 64%.
BARCELONGA - Atletico Maipu 3:0

51e minuut.
Adamczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Agic onderschept slim de pass. Agic speelt de bal door. Klinik is nu in balbezit. Klinik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONGA - Atletico Maipu 4:0

54e minuut.
Agic bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Agic de bal. Agic geeft een hoge lob. Piacenzil bereikt de bal nog maar net als eerste. Piacenzil draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONGA - Atletico Maipu 5:0

56e minuut.
Real is nu in balbezit. Real geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agic met een snelle inworp. Ferret geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Piacenzil controleert de bal met de borst. Piacenzil haalt uit met een fantastische trap. Beret probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Daar is Piacenzil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferret bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferret probeert naar een medespeler te passen. Klinik rent richting de bal. Klinik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Inworp. Ferret zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agic bereikt de bal nog maar net als eerste. Agic geeft een lange en hoge pass. Klinik krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Ferret raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jiménez komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Piacenzil rent richting de bal. Jiménez rent richting de bal. Agic bereikt de bal nog maar net als eerste. Agic geeft een lange en hoge pass. Klinik krijgt zijn hoofd ertegen. Beret bokst de bal weg. Inworp. Deveen komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Constantinopla geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agic met de inworp. Piacenzil rent richting de bal. Piacenzil haalt uit met een fantastische trap. Beret probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Deveen geeft een hoge lob. Beret speelt de bal door. Lopes kopt de bal weg. Klinik is nu in balbezit. Klinik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Real is nu in balbezit. Real geeft een hoge lob. Klinik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klinik schiet op doel. Beret probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONGA - Atletico Maipu 6:0

89e minuut.
Lopes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Złomek geeft de bal voor. Klinik is nu in balbezit. Klinik draait met de bal, schiet en ... Beret maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONGA - Atletico Maipu 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARCELONGA 33%, Atletico Maipu 67%.
BARCELONGA - Atletico Maipu 7:0