Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piskola Boys FC Gex
5-3-2 SPO Tactiek Seguda04
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
46.2 gemiddelde waardering 53.2
goed Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Carvajal met een sublieme pass. Vlad rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adamek. Vlad roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Vlad kan niet meer verder spelen. Mândreanu komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Staalgaard onderschept slim de pass. Jelonkowski is nu in balbezit. Jestrović rent richting de bal. Jelonkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jelonkowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Staalgaard passt de bal met de wreef. Papakaliatis rent richting de bal. Papakaliatis probeert naar een medespeler te passen. Jelonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonkowski draait met de bal, schiet en ... Paal!

41e minuut.
Villas verovert de bal door een tackle van achteren. Villas met een sublieme pass. Staalgaard met een sublieme pass. Jelonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Jestrović geeft de bal voor. Jiskra rent richting de bal. Jiskra met een sublieme pass. Jelonkowski is nu in balbezit. Jelonkowski schiet op doel. Gegenleitner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piskola Boys FC 60%, Gex 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Piskola Boys FC - Gex 0:0

47e minuut.
Jestrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Staalgaard onderschept slim de pass. Staalgaard probeert naar een medespeler te passen. Jelonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonkowski haalt uit met een fantastische trap. Gegenleitner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Mândreanu geeft een hoge lob. Jiskra is nu in balbezit. Delegado schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Delegado krijgt een gele kaart. Jiskra raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Jiskra kan niet meer verder spelen. Cimmini komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Staalgaard is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jestrović. Staalgaard is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Staalgaard zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Majkrzak krijgt zijn hoofd ertegen. Gegenleitner bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Staalgaard passt de bal in één keer door. Jestrović onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Staalgaard zal de hoekschop nemen. Jelonkowski springt en kopt de bal. Gegenleitner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Buitenspel voor Jelonkowski. Goede buitenspelval van de verdediging. Vaznys komt het veld opgelopen. Mohedo komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Cracasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Staalgaard onderschept slim de pass. Staalgaard passt de bal in één keer door. Jelonkowski is nu in balbezit. Jelonkowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Staalgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Staalgaard geeft de bal voor. Jelonkowski springt en kopt de bal. Majkrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkrzak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Di Martino geeft een lange en hoge pass. Nulg speelt de bal door. Daar is Alarcón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carvajal is nu in balbezit. Carvajal geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Di Martino controleert de bal met de borst. Di Martino onderschept slim de pass. Adamek is nu in balbezit. Mohedo verovert de bal door een tackle van achteren. Mohedo draait met de bal, schiet en ... Walaszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Karlstedt geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Delegado is nu in balbezit. Delegado haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piskola Boys FC 63%, Gex 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Piskola Boys FC - Gex 0:0

Gex