Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ganjah Lions La Muerte Chiquita F.C.
Mobydick Tactiek Black Flash
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
8 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 47.8
solide Schieten solide
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


3e minuut.
Klungelig pakt Ramos de bal. Rogal rent richting de bal. Klatt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klatt krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Trifunac onderschept slim de pass. Trifunac probeert naar een medespeler te passen. Zub is nu in balbezit. Zub geeft een hoge lob. Plantador maakt een snoekduik en kopt de bal. Cacciato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ganjah Lions 35%, La Muerte Chiquita F.C. 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ganjah Lions - La Muerte Chiquita F.C. 0:0

49e minuut.
Gómez Castaño probeert naar een medespeler te passen. Rogal rent richting de bal. Prelo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prelo krijgt een gele kaart. Rogal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rogal komt bij de bal en schiet. Məhərrəmov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Klungelig pakt Emmerich de bal. Grodzicki rent richting de bal. Emmerich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Emmerich krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Schultz geeft de bal voor. Inworp. Gómez Castaño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thomet is nu in balbezit. Thomet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Inworp. Colombiano komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Klungelig pakt Plantador de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Faigl. Plantador is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Veseliu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ganjah Lions 30%, La Muerte Chiquita F.C. 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ganjah Lions - La Muerte Chiquita F.C. 0:0