Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Maipu Ganjah Lions
repechaje Tactiek Mobydick
43% Balbezit 57%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
51.6 gemiddelde waardering 58.5
solid Schieten very good
solid Passen excellent
solid Verdedigen solid


7e minuut.
Prelo is nu in balbezit. Prelo geeft een hoge lob. Daar is Trifunac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semazen probeert naar een medespeler te passen. Bejan is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Semazen neemt de hoekschop. Pepino krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Maipu - Ganjah Lions 1:0

12e minuut.
Plantador passt de bal zonder na te denken. Constantinopla verovert de bal door een tackle van achteren. Zub rent richting de bal. Zub geeft een lange en hoge pass. Plantador bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletico Maipu - Ganjah Lions 1:1

15e minuut.
Ramos rent richting de bal. Ramos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Real de bal. Ćućurin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćućurin haalt uit met een fantastische trap. Beret probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Dăncescu controleert de bal met de borst. Berber is nu in balbezit. Ćućurin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ćućurin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Maipu 49%, Ganjah Lions 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico Maipu - Ganjah Lions 1:1

53e minuut.
Prelo met een snelle inworp. Zub rent richting de bal. Zub met een sublieme pass. Ćućurin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćućurin haalt uit met een fantastische trap. Beret kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Plantador bereikt de bal nog maar net als eerste. Plantador haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Maipu - Ganjah Lions 1:2

63e minuut.
Dăncescu is nu in balbezit. Dăncescu met een sublieme pass. Pepino is nu in balbezit. Pepino schiet op doel. Məhərrəmov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Məhərrəmov trapt de bal weg van het doel. Ćućurin kopt de bal weg. Zub bereikt de bal nog maar net als eerste. Zub geeft een hoge lob. Plantador maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Beret verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Zub bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamczewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zub is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Plantador legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Beret werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Maipu - Ganjah Lions 1:3

83e minuut.
Válber speelt de bal door. Prelo geeft de bal voor. Real kan de bal niet met de borst controleren. Plantador is nu in balbezit. Plantador draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zub rent richting de bal. Zub draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Maipu - Ganjah Lions 1:4

89e minuut.
Klungelig pakt Dăncescu de bal. Ćućurin is nu in balbezit. Emmerich geeft een hoge lob. Plantador is nu in balbezit. Plantador haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Maipu 64%, Ganjah Lions 36%.
Atletico Maipu - Ganjah Lions 1:4