Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ganjah Lions Atletico Maipu
Mobydick Tactiek repechaje
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
56.3 gemiddelde waardering 47.4
solide Schieten goed
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen goed


7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ćućurin zal de hoekschop nemen. Real heeft problemen om de bal te vangen. Plantador bereikt de bal nog maar net als eerste. Plantador haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ganjah Lions - Atletico Maipu 1:0

10e minuut.
Daar is Zub, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zub met een sublieme pass. Plantador is nu in balbezit. Plantador schiet op doel. Beret werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Bejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejan passt de bal in één keer door. Semazen geeft een hoge lob. Muhannad maakt een snoekduik en kopt de bal. Dévényi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ganjah Lions - Atletico Maipu 1:1

37e minuut.
Trifunac geeft de bal voor. Plantador rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Castro. Castro krijgt een gele kaart. Plantador raakt geblesseerd tijdens het duel. Emmerich wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Real geeft een hoge lob. Klatt kopt de bal weg. Real controleert de bal met de borst. Zub geeft een hoge lob. Plantador springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Argel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ganjah Lions 41%, Atletico Maipu 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ganjah Lions - Atletico Maipu 1:1

61e minuut.
Ramos speelt de bal door. Zub rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Berber ... Strafschop! Berber krijgt een gele kaart. Zub is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Emmerich kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ćućurin is nu in balbezit. Ćućurin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ganjah Lions - Atletico Maipu 2:1

67e minuut.
Ćućurin is nu in balbezit. Ćućurin geeft een lange en hoge pass. Emmerich kopt de bal weg. Plantador is nu in balbezit. Plantador haalt uit met een fantastische trap. Beret verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Semazen rent richting de bal. Ćućurin onderschept slim de pass. Ćućurin passt de bal zonder na te denken. Emmerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Emmerich haalt uit met een fantastische trap. Beret bokst de bal weg.

78e minuut.
Zub met een sublieme pass. Ćućurin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćućurin passt de bal in één keer door. Emmerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Emmerich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Klatt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Schultz komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Trifunac geeft een lange en hoge pass. Ćućurin rent richting de bal. Ćućurin probeert naar een medespeler te passen. Emmerich rent richting de bal. Emmerich haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ganjah Lions 39%, Atletico Maipu 61%.
Ganjah Lions - Atletico Maipu 2:1