Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gex Patocity GB
Seguda04 Tactiek nueva
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
29 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.3 gemiddelde waardering 41.6
excellent Schieten good
very good Passen average
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Villas met een sublieme pass. Jelonkowski rent richting de bal. Staalgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonkowski geeft een hoge lob. Raksányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Papakaliatis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Staalgaard geeft een hoge lob. Jelonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - Patocity GB 1:0

16e minuut.
Staalgaard is nu in balbezit. Staalgaard geeft een hoge lob. Majkrzak is nu in balbezit. Majkrzak haalt uit met een fantastische trap. Raksányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - Patocity GB 2:0

18e minuut.
Staalgaard is nu in balbezit. Staalgaard met een sublieme pass. Jelonkowski rent richting de bal. Jelonkowski schiet op doel. Raksányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - Patocity GB 3:0

20e minuut.
Villas onderschept slim de pass. Villas met een sublieme pass. Staalgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Staalgaard passt de bal in één keer door. Jelonkowski is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Jelonkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Villas onderschept slim de pass. Villas geeft de bal voor. Majkrzak is nu in balbezit. Majkrzak schiet op doel. Raksányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Alarcón rent richting de bal. Alarcón passt de bal zonder na te denken. Majkrzak is nu in balbezit. Majkrzak draait met de bal, schiet en ... Raksányi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - Patocity GB 4:0

43e minuut.
Alarcón is nu in balbezit. Alarcón geeft een lange en hoge pass. Majkrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkrzak draait met de bal, schiet en ... Raksányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - Patocity GB 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gex 39%, Patocity GB 61%.
Gex - Patocity GB 5:0

46e minuut.
Klungelig pakt Heydərli de bal. Heydərli met een sublieme pass. Kröger rent richting de bal. Kröger schiet op doel. Walaszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - Patocity GB 5:1

48e minuut.
Jelonkowski is nu in balbezit. Staalgaard is nu in balbezit. Staalgaard passt de bal in één keer door. Papakaliatis is nu in balbezit. Papakaliatis haalt uit met een fantastische trap. Raksányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Majkrzak rent richting de bal. Majkrzak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - Patocity GB 6:1

52e minuut.
Săndiţă heeft problemen om de bal te vangen. Majkrzak rent richting de bal. Majkrzak geeft een hoge lob. Jelonkowski rent richting de bal. Jelonkowski draait met de bal, schiet en ... Raksányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jelonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Majkrzak is nu in balbezit. Majkrzak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - Patocity GB 7:1

58e minuut.
Hatim rent richting de bal. Hatim geeft een hoge lob. Daar is Săndiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majkrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkrzak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Jelonkowski is nu in balbezit. Juncu rent richting de bal. Jelonkowski onderschept slim de pass. Jelonkowski schiet op doel. Raksányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

65e minuut.
Papakaliatis passt de bal zonder na te denken. Staalgaard geeft een hoge lob. Majkrzak kopt de bal weg. Jelonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jelonkowski is nu in balbezit. Jelonkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - Patocity GB 8:1

67e minuut.
Papakaliatis speelt de bal door. Majkrzak is nu in balbezit. Jelonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonkowski draait met de bal, schiet en ... Raksányi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Jelonkowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Oţelea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majkrzak rent richting de bal. Majkrzak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - Patocity GB 9:1

76e minuut.
Staalgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Staalgaard passt de bal in één keer door. Majkrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonkowski rent richting de bal. Jelonkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Staalgaard probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jelonkowski de bal. Jelonkowski schiet op doel. Raksányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - Patocity GB 10:1

78e minuut.
Staalgaard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Papakaliatis probeert naar een medespeler te passen. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Thoma de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Staalgaard geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Papakaliatis met een sublieme pass. Jelonkowski rent richting de bal. Jelonkowski haalt uit met een fantastische trap. Raksányi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - Patocity GB 11:1

82e minuut.
Staalgaard rent richting de bal. Staalgaard geeft een hoge lob. Jelonkowski rent richting de bal. Jelonkowski schiet op doel. Raksányi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - Patocity GB 12:1

84e minuut.
Staalgaard rent richting de bal. Staalgaard geeft de bal voor. Oţelea heeft problemen om de bal te vangen. Jelonkowski is nu in balbezit. Jelonkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Papakaliatis geeft een lange en hoge pass. Jelonkowski rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Juncu ... Strafschop! Juncu krijgt een gele kaart. Jelonkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jelonkowski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!

87e minuut.
Papakaliatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Papakaliatis geeft de bal voor. Klungelig pakt Thoma de bal. Jelonkowski rent richting de bal. Jelonkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Majkrzak rent richting de bal. Majkrzak draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - Patocity GB 13:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gex 36%, Patocity GB 64%.
Gex - Patocity GB 13:1
Gex