Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piskola Boys FC The Stronghold
433 BSU SP Tactiek 4-4-2
50% Balbezit 50%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
46.6 gemiddelde waardering 60.3
redelijk Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Kubacki controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Marză neemt vlug de vrije trap. Ilijiš kopt de bal weg. Torpanniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Torpanniemi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Ascherl speelt de bal door. Torpanniemi is nu in balbezit. Torpanniemi passt de bal zonder na te denken. Ilijiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilijiš haalt uit met een fantastische trap. Sawicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vaznys bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaznys geeft een lange en hoge pass. Özüdoğru kopt de bal weg. Torpanniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Torpanniemi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piskola Boys FC - The Stronghold 0:1

6e minuut.
Grosso passt de bal met de wreef. Engels is nu in balbezit. Engels passt de bal met de wreef. Junqueras bereikt de bal nog maar net als eerste. Junqueras geeft de bal voor. Sawicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Torpanniemi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piskola Boys FC - The Stronghold 0:2

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Engels neemt de hoekschop. Hernández kopt de bal weg. Daar is Vlad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Junqueras geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Doeltrap. Nulg trapt de bal weg van het doel. Özüdoğru kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Karlstedt de bal onder controle te krijgen. Ascherl probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ilijiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilijiš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piskola Boys FC - The Stronghold 0:3

13e minuut.
Torpanniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lixandru verovert de bal door een tackle van achteren. Özüdoğru onderschept slim de pass. Özüdoğru geeft een hoge lob. Ilijiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ilijiš is nu in balbezit. Ilijiš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piskola Boys FC - The Stronghold 0:4

15e minuut.
Ilijiš heeft problemen om de bal te vangen. Ilijiš passt de bal in één keer door. Torpanniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Torpanniemi draait met de bal, schiet en ... Sawicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piskola Boys FC - The Stronghold 0:5

18e minuut.
Engels bereikt de bal nog maar net als eerste. Engels geeft een hoge lob. Torpanniemi kopt de bal weg. Ilijiš rent richting de bal. Ilijiš draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Özüdoğru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ascherl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascherl passt de bal zonder na te denken. Ilijiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilijiš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Lixandru kopt de bal weg. Ascherl probeert naar een medespeler te passen. Cracasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Torpanniemi verovert de bal door een tackle van achteren. Torpanniemi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piskola Boys FC - The Stronghold 0:6

31e minuut.
Marză met een sublieme pass. Engels rent richting de bal. Engels passt de bal in één keer door. Torpanniemi is nu in balbezit. Torpanniemi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Hernández is nu in balbezit. Ascherl onderschept slim de pass. Ascherl probeert naar een medespeler te passen. Torpanniemi rent richting de bal. Torpanniemi schiet op doel. Sawicki bokst de bal weg. Lixandru is nu in balbezit. Lixandru geeft de bal voor. Inworp. Özüdoğru met de inworp. Ascherl geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Torpanniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lixandru verovert de bal door een tackle van achteren. Ascherl is nu in balbezit. Ascherl geeft de bal voor. Ilijiš krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ascherl controleert de bal met de borst. Torpanniemi rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Lixandru ... Strafschop! Lixandru krijgt een gele kaart. Torpanniemi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ascherl neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Sawicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piskola Boys FC - The Stronghold 0:7

45e minuut.
Doeltrap. Garjelea komt het veld opgelopen. Mândreanu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piskola Boys FC 72%, The Stronghold 28%.
Piskola Boys FC - The Stronghold 0:7

56e minuut.
Vlad geeft de bal voor. Delegado controleert de bal met de borst. Floch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Floch krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Engels neemt vlug de vrije trap. Ilijiš kopt de bal weg. Cracasso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Torpanniemi rent richting de bal. Torpanniemi schiet op doel. Sawicki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Piskola Boys FC - The Stronghold 0:8

61e minuut.
Garjelea kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Torpanniemi de bal onder controle te krijgen. Karlstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Torpanniemi onderschept slim de pass. Torpanniemi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Karlstedt is nu in balbezit. Ascherl verovert de bal door een tackle van achteren. Ascherl geeft een hoge lob. Sawicki probeert naar een medespeler te passen. Mândreanu kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Floch met de inworp. Özüdoğru is nu in balbezit. Özüdoğru geeft een hoge lob. Torpanniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilijiš is nu in balbezit. Paal! Torpanniemi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Piskola Boys FC - The Stronghold 0:9

72e minuut.
Floch verovert de bal door een tackle van achteren. Walteros speelt de bal door. Özüdoğru met een sublieme pass. Torpanniemi is nu in balbezit. Torpanniemi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mohedo komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Mohedo is nu in balbezit. Marză onderschept slim de pass. Marză geeft een lange en hoge pass. Torpanniemi is nu in balbezit. Torpanniemi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Daar is Karlstedt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ascherl rent richting de bal. Ascherl met een sublieme pass. Torpanniemi is nu in balbezit. Torpanniemi haalt uit met een fantastische trap. Sawicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Ilijiš rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piskola Boys FC - The Stronghold 0:10

80e minuut.
Cracasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cracasso passt de bal in één keer door. Nulg is nu in balbezit. Torpanniemi is nu in balbezit. Torpanniemi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ilijiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilijiš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piskola Boys FC - The Stronghold 0:11

87e minuut.
Ilijiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilijiš passt de bal zonder na te denken. Mândreanu is nu in balbezit. Torpanniemi onderschept slim de pass. Torpanniemi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Cracasso geeft een lange en hoge pass. Floch rent richting de bal. Floch geeft een hoge lob. Torpanniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Torpanniemi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piskola Boys FC - The Stronghold 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piskola Boys FC 75%, The Stronghold 25%.
Piskola Boys FC - The Stronghold 0:12