Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Stronghold Piskola Boys FC
4-4-2 Tactiek 433 BSU SPO
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
55.1 gemiddelde waardering 45.9
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


8e minuut.
Delegado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández probeert naar een medespeler te passen. Özüdoğru probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ilijiš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilijiš draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Vlad heeft problemen om de bal te vangen. Özüdoğru rent richting de bal. Özüdoğru passt de bal in één keer door. Acero is nu in balbezit. Acero haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Trussmann onderschept slim de pass. Trussmann met een sublieme pass. Nemeljaković is nu in balbezit. Nemeljaković met een sublieme pass. Özüdoğru geeft de bal voor. Gegenleitner bokst de bal weg. Acero rent richting de bal. Acero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stronghold - Piskola Boys FC 1:0

23e minuut.
Carvajal geeft een hoge lob. Delegado is nu in balbezit. Marză rent richting de bal. Delegado verovert de bal door een tackle van achteren. Delegado geeft een hoge lob. Walteros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Rolczak is nu in balbezit. Rolczak geeft de bal voor. Ilijiš kopt de bal weg. Acero rent richting de bal. Acero draait met de bal, schiet en ... Gegenleitner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Nemeljaković passt de bal met de wreef. Cracasso is nu in balbezit. Ilijiš verovert de bal door een tackle van achteren. Ilijiš haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Morgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morgado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Nulg kopt de bal weg. Vlad probeert de bal aan de voet te houden. Özüdoğru speelt de bal door. Ilijiš is nu in balbezit. Ilijiš schiet op doel. Gegenleitner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Brčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal onderschept slim de pass. Carvajal passt de bal in één keer door. Kubacki is nu in balbezit. Kubacki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Hernández met een sublieme pass. Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal geeft een lange en hoge pass. Delegado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delegado haalt uit met een fantastische trap. Walteros bokst de bal weg.

36e minuut.
Hernández zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karlstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Acero verovert de bal door een tackle van achteren. Acero haalt uit met een fantastische trap. Gegenleitner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stronghold - Piskola Boys FC 2:0

39e minuut.
Trussmann onderschept slim de pass. Trussmann met een sublieme pass. Rolczak geeft de bal voor. Ilijiš rent richting de bal. Ilijiš haalt uit met een fantastische trap. Gegenleitner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Stronghold 34%, Piskola Boys FC 66%.
The Stronghold - Piskola Boys FC 2:0

49e minuut.
Rolczak probeert naar een medespeler te passen. Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brčić. Brčić krijgt een gele kaart. Carvajal wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

52e minuut.
Ilijiš is nu in balbezit. Nulg legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ilijiš is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Özüdoğru neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stronghold - Piskola Boys FC 3:0

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mândreanu komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Acero kopt de bal weg. Özüdoğru met een sublieme pass. Daar is Ilijiš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özüdoğru rent richting de bal. Özüdoğru draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Nemeljaković met een snelle inworp. Özüdoğru is nu in balbezit. Vlad schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Özüdoğru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nemeljaković zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Stronghold 36%, Piskola Boys FC 64%.
The Stronghold - Piskola Boys FC 3:0