Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Muerte Chiquita F.C. BARCELONGA
Black Flash Tactiek punta picana
47% Balbezit 53%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
49.6 gemiddelde waardering 57.3
solid Schieten outstanding
solid Passen very good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Lemarie geeft de bal voor. Fernandez is nu in balbezit. Fernandez geeft een lange en hoge pass. Klinik is nu in balbezit. Klinik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Andino verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez Castaño onderschept slim de pass. Met opzet legt Fernandez zijn tegenspeler op de grond. Fernandez krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Lopes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopes geeft de bal voor. Klinik rent richting de bal. Deveen rent richting de bal. Deveen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Župnek geeft een lange en hoge pass. Złomek rent richting de bal. Złomek geeft een hoge lob. Klinik maakt een snoekduik en kopt de bal. Cacciato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Muerte Chiquita F.C. - BARCELONGA 0:1

11e minuut.
Agic geeft een lange en hoge pass. Faigl rent richting de bal. Deveen onderschept slim de pass. Deveen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Faigl passt de bal met de wreef. Harkály rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mouridsen. Mouridsen krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Harkály geeft een hoge lob. Župnek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Klinik rent richting de bal. Klinik draait met de bal, schiet en ... Cacciato maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Mouridsen onderschept slim de pass. Mouridsen met een sublieme pass. Daar is Lemarie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klinik is nu in balbezit. Klinik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Fernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandez geeft de bal voor. Piacenzil kopt de bal weg. Klinik is nu in balbezit. Klinik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Gómez Castaño is nu in balbezit. Harkály verovert de bal door een tackle van achteren. Harkály met een sublieme pass. Deveen rent richting de bal. Deveen haalt uit met een fantastische trap. Cacciato bokst de bal weg.

40e minuut.
Lopes geeft een lange en hoge pass. Piacenzil is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Agic zal de hoekschop nemen. Deveen springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Muerte Chiquita F.C. 85%, BARCELONGA 15%.
La Muerte Chiquita F.C. - BARCELONGA 0:1

48e minuut.
Harkály verovert de bal door een tackle van achteren. Mouridsen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Harkály raakt geblesseerd tijdens het duel. Fernandez met een snel genomen vrije trap. Deveen rent richting de bal. Deveen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Trotta speelt de bal door. Piacenzil is nu in balbezit. Lemarie verovert de bal door een tackle van achteren. Agic verovert de bal door een tackle van achteren. Agic geeft de bal voor. Cacciato bokst de bal weg. Klinik is nu in balbezit. Klinik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Muerte Chiquita F.C. - BARCELONGA 0:2

57e minuut.
Faigl is nu in balbezit. Faigl geeft een lange en hoge pass. Złomek geeft een hoge lob. Klinik springt en kopt de bal. Cacciato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Muerte Chiquita F.C. - BARCELONGA 0:3

61e minuut.
Trotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotta geeft een hoge lob. Deveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveen haalt uit met een fantastische trap. Cacciato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Muerte Chiquita F.C. - BARCELONGA 0:4

62e minuut.
Deveen probeert naar een medespeler te passen. Klinik bereikt de bal nog maar net als eerste. Grodzicki begaat een overtreding. Grodzicki krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Župnek met een sublieme pass. Daar is Lemarie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piacenzil bereikt de bal nog maar net als eerste. Klinik is nu in balbezit. Klinik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Nenem kopt de bal weg. Harkály met een sublieme pass. Klinik is nu in balbezit. Klinik schiet op doel. Cacciato werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Miedziński onderschept slim de pass. Lopes is nu in balbezit. Lopes geeft een lange en hoge pass. Klinik springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Muerte Chiquita F.C. - BARCELONGA 0:5

68e minuut.
Deveen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lungholt komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Colombiano komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Lungholt kopt de bal weg. Nenem rent richting de bal. Nenem geeft een hoge lob. Lopes probeert de bal met de borst te controleren. Lopes geeft de bal voor. Cacciato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klinik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klinik draait met de bal, schiet en ... Cacciato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Muerte Chiquita F.C. - BARCELONGA 0:6

88e minuut.
Mouridsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotta rent richting de bal. Trotta geeft een lange en hoge pass. Klinik is nu in balbezit. Klinik schiet op doel. Cacciato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
La Muerte Chiquita F.C. - BARCELONGA 0:7

90e minuut.
Miedziński geeft een lange en hoge pass. Lopes kopt de bal weg. Župnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungholt is nu in balbezit. Lungholt schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Muerte Chiquita F.C. 81%, BARCELONGA 19%.
La Muerte Chiquita F.C. - BARCELONGA 0:7