Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BARCELONGA La Muerte Chiquita F.C.
5 ratona Tactiek Totodile 2.0
48% Balbezit 52%
29% Spel op eigen helft 71%
28 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 52.2
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Lemarie kopt de bal weg. Gamla controleert de bal met de borst. Harkály met een sublieme pass. Klinik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klinik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Klinik bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl begaat een overtreding. Klinik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ferret zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klinik maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Nenem de bal onder controle te krijgen. Piacenzil springt en kopt de bal. Cacciato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONGA - La Muerte Chiquita F.C. 1:0

6e minuut.
Andino geeft een hoge lob. Daar is Piacenzil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klinik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klinik draait met de bal, schiet en ... Cacciato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONGA - La Muerte Chiquita F.C. 2:0

13e minuut.
Chriske rent richting de bal. Harkály verovert de bal door een tackle van achteren. Harkály speelt de bal door. Piacenzil rent richting de bal. Piacenzil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Nenem bereikt de bal nog maar net als eerste. Piacenzil verovert de bal door een tackle van achteren. Lemarie legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piacenzil is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klinik neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONGA - La Muerte Chiquita F.C. 3:0

19e minuut.
Miedziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miedziński geeft een hoge lob. Harkály probeert naar een medespeler te passen. Klinik rent richting de bal. Klinik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONGA - La Muerte Chiquita F.C. 4:0

21e minuut.
Klungelig pakt Piacenzil de bal. Klinik bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl is nu in balbezit. Piacenzil verovert de bal door een tackle van achteren. Piacenzil schiet op doel. Cacciato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klinik is nu in balbezit. Klinik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONGA - La Muerte Chiquita F.C. 5:0

31e minuut.
Harkály verovert de bal door een tackle van achteren. Harkály geeft een hoge lob. Piacenzil kopt de bal weg. Agic kan de bal niet met de borst controleren. Agic geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Rogal speelt de bal door. Grodzicki probeert de bal met de borst te controleren. Ferret speelt de bal door. Daar is Klinik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klinik schiet op doel. Cacciato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Gamla rent richting de bal. Harkály verovert de bal door een tackle van achteren. Harkály met een sublieme pass. Klinik is nu in balbezit. Klinik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONGA - La Muerte Chiquita F.C. 6:0

40e minuut.
Faigl bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl passt de bal zonder na te denken. Lemarie is nu in balbezit. Klinik verovert de bal door een tackle van achteren. Klinik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARCELONGA 22%, La Muerte Chiquita F.C. 78%.
BARCELONGA - La Muerte Chiquita F.C. 6:0

49e minuut.
Ferret geeft een hoge lob. Klinik rent richting de bal. Nenem legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nenem krijgt een gele kaart. Klinik raakt geblesseerd tijdens het duel. Klinik legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Cacciato bokst de bal weg.

53e minuut.
Rogal bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopes probeert naar een medespeler te passen. Agic rent richting de bal. Agic geeft een hoge lob. Piacenzil maakt een snoekduik en kopt de bal. Cacciato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klinik rent richting de bal. Klinik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONGA - La Muerte Chiquita F.C. 7:0

54e minuut.
Klungelig pakt Chriske de bal. Klinik rent richting de bal. Chriske begaat een overtreding. Klinik raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Klinik kan niet meer verder spelen. Lungholt komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Cacciato neemt vlug de vrije trap. Lopes kopt de bal weg. Ferret rent richting de bal. Ferret geeft een hoge lob. Lungholt springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ferret probeert naar een medespeler te passen. Agic is nu in balbezit. Agic geeft een lange en hoge pass. Lungholt springt en kopt de bal. Cacciato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONGA - La Muerte Chiquita F.C. 8:0

59e minuut.
Piacenzil raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jiménez komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Grodzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferret verovert de bal door een tackle van achteren. Ferret passt de bal in één keer door. Jiménez rent richting de bal. Jiménez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONGA - La Muerte Chiquita F.C. 9:0

72e minuut.
Ferret verovert de bal door een tackle van achteren. Ferret geeft de bal voor. Lungholt kopt de bal weg. Jiménez heeft problemen om de bal te vangen. Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Gamla met een sublieme pass. Rogal rent richting de bal. Ferret begaat een overtreding. Ferret krijgt een gele kaart. Rogal raakt geblesseerd tijdens het duel. Thomet komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Nenem kopt de bal weg. Ferret speelt de bal door. Nenem is nu in balbezit. Lungholt verovert de bal door een tackle van achteren. Lungholt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Trotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotta passt de bal zonder na te denken. Daar is Chriske, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chriske draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONGA - La Muerte Chiquita F.C. 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARCELONGA 37%, La Muerte Chiquita F.C. 63%.
BARCELONGA - La Muerte Chiquita F.C. 9:1