Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Maipu Gex
repechaje Tactiek Seguda04
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 9
50.1 gemiddelde waardering 54.2
solide Schieten solide
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Alarcón met een sublieme pass. Papakaliatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Staalgaard geeft een lange en hoge pass. Majkrzak rent richting de bal. Majkrzak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Staalgaard rent richting de bal. Staalgaard geeft een hoge lob. Jelonkowski is nu in balbezit. Jelonkowski schiet op doel. Beret maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Maipu - Gex 0:1

15e minuut.
Villas passt de bal in één keer door. Majkrzak rent richting de bal. Real verovert de bal door een tackle van achteren. Jelonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Klungelig pakt Semazen de bal. Semazen geeft de bal voor. Muhannad is nu in balbezit. Muhannad draait met de bal, schiet en ... Walaszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Villas onderschept slim de pass. Villas geeft een hoge lob. Majkrzak is nu in balbezit. Majkrzak draait met de bal, schiet en ... Beret maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Maipu - Gex 0:2

37e minuut.
Villas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Adamek de bal. Di Martino rent richting de bal. Pepino verovert de bal door een tackle van achteren. Pepino draait met de bal, schiet en ... Walaszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pepino rent richting de bal. Pepino draait met de bal, schiet en ... Walaszek bokst de bal weg.

39e minuut.
Jelonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staalgaard rent richting de bal. Staalgaard probeert naar een medespeler te passen. Papakaliatis is nu in balbezit. Papakaliatis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Berber probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bejan de bal. Bejan probeert naar een medespeler te passen. Berber geeft een hoge lob. Pepino krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Argel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Maipu 50%, Gex 50%.
Atletico Maipu - Gex 0:2

46e minuut.
Majkrzak rent richting de bal. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pepino. Pepino krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Hatim geeft een lange en hoge pass. Semazen bereikt de bal nog maar net als eerste. Staalgaard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Staalgaard krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Papakaliatis heeft problemen om de bal te vangen. Papakaliatis passt de bal met de wreef. Jelonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonkowski haalt uit met een fantastische trap. Beret probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Maipu - Gex 0:3

80e minuut.
Villas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villas passt de bal zonder na te denken. Jelonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staalgaard is nu in balbezit. Staalgaard geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Castro rent richting de bal. Castro passt de bal in één keer door. Papakaliatis met een sublieme pass. Majkrzak is nu in balbezit. Majkrzak haalt uit met een fantastische trap. Beret kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Maipu - Gex 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Maipu 54%, Gex 46%.
Atletico Maipu - Gex 0:4

Gex