Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patocity GB Ganjah Lions
nueva Tactiek Mobydick
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
52.8 gemiddelde waardering 59.7
solide Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Inworp. Cuadrado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramos rent richting de bal. Paliouras onderschept slim de pass. Paliouras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Trifunac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćućurin geeft een hoge lob. Ursulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Plantador onderschept slim de pass. Plantador haalt uit met een fantastische trap. Paulusz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Acosta probeert naar een medespeler te passen. Hutagalung is nu in balbezit. Hutagalung passt de bal in één keer door. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Plantador passt de bal zonder na te denken. Emmerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Emmerich passt de bal zonder na te denken. Plantador bereikt de bal nog maar net als eerste. Plantador draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patocity GB 56%, Ganjah Lions 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Patocity GB - Ganjah Lions 0:0

66e minuut.
Inworp. Kröger komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Adak passt de bal zonder na te denken. Trifunac bereikt de bal nog maar net als eerste. Trifunac geeft de bal voor. Plantador rent richting de bal. Plantador draait met de bal, schiet en ... Paulusz bokst de bal weg. Ćućurin is nu in balbezit. Ćućurin draait met de bal, schiet en ... Paulusz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ćućurin is nu in balbezit. Ćućurin geeft een hoge lob. Paulusz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Plantador bereikt de bal nog maar net als eerste. Plantador haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patocity GB - Ganjah Lions 0:1

79e minuut.
Trifunac is nu in balbezit. Trifunac passt de bal in één keer door. Ćućurin rent richting de bal. Ćućurin geeft de bal voor. Plantador springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Ursulescu geeft een lange en hoge pass. Kröger kopt de bal weg. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets draait met de bal, schiet en ... Dévényi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Emmerich kopt de bal weg. Klungelig pakt Chiappella de bal. Plantador rent richting de bal. Plantador draait met de bal, schiet en ... Paulusz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patocity GB - Ganjah Lions 0:2

84e minuut.
Adak heeft problemen om de bal te vangen. Emmerich speelt de bal door. Zub speelt de bal door. Plantador is nu in balbezit. Plantador schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patocity GB - Ganjah Lions 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patocity GB 65%, Ganjah Lions 35%.
Patocity GB - Ganjah Lions 0:3