Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BARCELONGA Piskola Boys FC
punta picana 2.0 Tactiek 433 BSU SPO
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
15 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
17 Buitenspel 8
56.2 gemiddelde waardering 46
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen redelijk
uitstekend Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Andino onderschept slim de pass. Andino geeft de bal voor. Lungholt kopt de bal weg. Piacenzil rent richting de bal. Piacenzil schiet op doel. Gegenleitner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Lixandru geeft een hoge lob. Kubacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Złomek begaat een overtreding. Złomek krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Vaznys speelt de bal door. Agic rent richting de bal. Agic passt de bal met de wreef. Lungholt is nu in balbezit. Lungholt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Fernandez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lixandru de bal. Piacenzil rent richting de bal. Piacenzil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONGA - Piskola Boys FC 1:0

30e minuut.
Carvajal is nu in balbezit. Fernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Fernandez geeft een lange en hoge pass. Lungholt rent richting de bal. Lungholt schiet op doel. Gegenleitner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Złomek geeft een lange en hoge pass. Kubacki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agic met de inworp. Lungholt geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Agic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vlad rent richting de bal. Vlad passt de bal in één keer door. Kubacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubacki haalt uit met een fantastische trap. Mijnders bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARCELONGA 36%, Piskola Boys FC 64%.
BARCELONGA - Piskola Boys FC 1:0

46e minuut.
Jiménez komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Jiménez kopt de bal weg. Klinik heeft problemen om de bal te vangen. Agic is nu in balbezit. Agic heeft problemen om de bal te vangen. Agic draait met de bal, schiet en ... Gegenleitner bokst de bal weg.

55e minuut.
Trotta geeft de bal voor. Jiménez rent richting de bal. Jiménez passt de bal met de wreef. Klinik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klinik draait met de bal, schiet en ... Gegenleitner bokst de bal weg.

61e minuut.
Klungelig pakt Delegado de bal. Harkály rent richting de bal. Harkály geeft een lange en hoge pass. Piacenzil is nu in balbezit. Piacenzil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Harkály geeft een hoge lob. Lopes probeert de bal aan de voet te houden. Delegado is nu in balbezit. Delegado draait met de bal, schiet en ... Mijnders maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BARCELONGA - Piskola Boys FC 1:1

69e minuut.
Trotta controleert de bal met de borst. Trotta geeft de bal voor. Klinik rent richting de bal. Klinik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONGA - Piskola Boys FC 2:1

75e minuut.
Daar is Vaznys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karlstedt is nu in balbezit. Piacenzil verovert de bal door een tackle van achteren. Piacenzil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONGA - Piskola Boys FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARCELONGA 28%, Piskola Boys FC 72%.
BARCELONGA - Piskola Boys FC 3:1