Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piskola Boys FC BARCELONGA
4-3-3 normal Tactiek 5 ratona
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
40.6 gemiddelde waardering 57.5
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Vlad is nu in balbezit. Lopes verovert de bal door een tackle van achteren. Lopes speelt de bal door. Klungelig pakt Agic de bal. Agic geeft een hoge lob. Sawicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klinik is nu in balbezit. Klinik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

6e minuut.
Agic geeft de bal voor. Klinik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mândreanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Klinik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klinik legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Sawicki bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Andino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohedo onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lopes. Lopes krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Mândreanu is nu in balbezit. Ferret verovert de bal door een tackle van achteren. Ferret geeft de bal voor. Agic rent richting de bal. Agic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piskola Boys FC - BARCELONGA 0:1

22e minuut.
Ferret probeert naar een medespeler te passen. Agic bereikt de bal nog maar net als eerste. Agic geeft een lange en hoge pass. Piacenzil springt en kopt de bal. Daar is Lixandru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sawicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Złomek rent richting de bal. Harkály geeft een lange en hoge pass. Piacenzil heeft problemen om de bal te vangen. Piacenzil schiet op doel. Sawicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Lopes geeft een hoge lob. Klinik kopt de bal weg. Piacenzil is nu in balbezit. Piacenzil draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piskola Boys FC - BARCELONGA 0:2

40e minuut.
Mândreanu passt de bal zonder na te denken. Ferret speelt de bal door. Agic bereikt de bal nog maar net als eerste. Agic geeft een hoge lob. Piacenzil maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Piskola Boys FC - BARCELONGA 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piskola Boys FC 68%, BARCELONGA 32%.
Piskola Boys FC - BARCELONGA 0:3

47e minuut.
Mândreanu passt de bal in één keer door. Vydřel is nu in balbezit. Piacenzil onderschept slim de pass. Piacenzil draait met de bal, schiet en ... Sawicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piskola Boys FC - BARCELONGA 0:4

58e minuut.
Harkály onderschept slim de pass. Harkály speelt de bal door. Agic is nu in balbezit. Agic geeft een hoge lob. Klinik krijgt zijn hoofd ertegen. Sawicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Harkály probeert de bal met de borst te controleren. Harkály geeft een hoge lob. Agic kopt de bal weg. Piacenzil rent richting de bal. Piacenzil draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Daar is Piacenzil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vydřel rent richting de bal. Piacenzil verovert de bal door een tackle van achteren. Piacenzil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piskola Boys FC - BARCELONGA 0:5

67e minuut.
Klinik kopt de bal weg. Zsolnai probeert de bal aan de voet te houden. Agic speelt de bal door. Ferret bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferret geeft een lange en hoge pass. Sawicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Agic geeft een lange en hoge pass. Piacenzil kopt de bal weg. Klinik heeft problemen om de bal te vangen. Klinik schiet op doel. Sawicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piskola Boys FC - BARCELONGA 0:6

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Zsolnai de bal onder controle te krijgen. Klinik bereikt de bal nog maar net als eerste. Agic met een sublieme pass. Daar is Piacenzil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piacenzil haalt uit met een fantastische trap. Sawicki bokst de bal weg.

77e minuut.
Piacenzil haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Capilla de bal. Klinik is nu in balbezit. Klinik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piskola Boys FC - BARCELONGA 0:7

78e minuut.
Piacenzil bereikt de bal nog maar net als eerste. Vydřel rent richting de bal. Piacenzil onderschept slim de pass. Piacenzil draait met de bal, schiet en ... Sawicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piskola Boys FC - BARCELONGA 0:8

79e minuut.
Agic rent richting de bal. Agic passt de bal zonder na te denken. Klinik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klinik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piskola Boys FC - BARCELONGA 0:9

85e minuut.
Klinik kopt de bal weg. Klungelig pakt Ortiz de bal. Piacenzil verovert de bal door een tackle van achteren. Piacenzil draait met de bal, schiet en ... Sawicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piskola Boys FC - BARCELONGA 0:10

86e minuut.
Agic geeft een hoge lob. Klinik kopt de bal weg. Lixandru rent richting de bal. Piacenzil verovert de bal door een tackle van achteren. Piacenzil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ferret rent richting de bal. Ferret geeft een lange en hoge pass. Daar is Zsolnai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piacenzil bereikt de bal nog maar net als eerste. Piacenzil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Daar is Piacenzil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lixandru onderschept slim de pass. Lixandru passt de bal met de wreef. Agic rent richting de bal. Agic geeft een hoge lob. Sawicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piskola Boys FC 70%, BARCELONGA 30%.
Piskola Boys FC - BARCELONGA 0:10