Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Stronghold La Muerte Chiquita F.C.
4-4-2 Tactiek Black Flash
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 50.4
very good Schieten solid
good Passen solid
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Nemeljaković geeft de bal voor. Nenem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilijiš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ilijiš krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Morgado passt de bal zonder na te denken. Acero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamla is nu in balbezit. Rolczak is nu in balbezit. Rolczak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Gamla geeft een lange en hoge pass. Trussmann rent richting de bal. Chriske begaat een overtreding. Trussmann wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Stronghold 44%, La Muerte Chiquita F.C. 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Stronghold - La Muerte Chiquita F.C. 0:0

53e minuut.
Morgado passt de bal met de wreef. Rolczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolczak geeft de bal voor. Ilijiš krijgt zijn hoofd ertegen. Cacciato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Özüdoğru speelt de bal door. Acero bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl begaat een overtreding. Acero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Özüdoğru wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Župnek geeft een hoge lob. Trussmann kopt de bal weg. Marză heeft problemen om de bal te vangen. Chriske rent richting de bal. Chriske draait met de bal, schiet en ... Walteros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stronghold - La Muerte Chiquita F.C. 0:1

75e minuut.
Faigl maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Trussmann kopt de bal weg. Özüdoğru geeft de bal voor. Acero bereikt de bal nog maar net als eerste. Acero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Trussmann is nu in balbezit. Chriske begaat een overtreding. Trussmann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Colombiano komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Grodzicki met een sublieme pass. Colombiano kan de bal niet met de borst controleren. Grosso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grosso krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Rogal is nu in balbezit. Marză bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogal verovert de bal door een tackle van achteren. Rogal schiet op doel. Walteros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stronghold - La Muerte Chiquita F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Stronghold 45%, La Muerte Chiquita F.C. 55%.
The Stronghold - La Muerte Chiquita F.C. 0:2