Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Muerte Chiquita F.C. The Stronghold
Black Flash Tactiek WingD
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
50.8 gemiddelde waardering 54.4
solide Schieten uitstekend
solide Passen goed
solide Verdedigen goed


4e minuut.
Özüdoğru speelt de bal door. Župnek probeert naar een medespeler te passen. Rolczak is nu in balbezit. Rolczak geeft een lange en hoge pass. Ilijiš springt en kopt de bal. Cacciato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Ilijiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilijiš met een sublieme pass. Nemeljaković rent richting de bal. Nemeljaković geeft de bal voor. Acero krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Cacciato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Gamla speelt de bal door. Grodzicki is nu in balbezit. Grodzicki passt de bal in één keer door. Rogal rent richting de bal. Rogal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Walteros trapt de bal weg van het doel. Marză probeert de bal met de borst te controleren. Rogal rent richting de bal. Rogal schiet op doel. Walteros bokst de bal weg.

13e minuut.
Grodzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolczak verovert de bal door een tackle van achteren. Rolczak geeft een hoge lob. Daar is Ilijiš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilijiš geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Ilijiš rent richting de bal. Ilijiš passt de bal zonder na te denken. Daar is Župnek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acero bereikt de bal nog maar net als eerste. Acero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Muerte Chiquita F.C. - The Stronghold 0:1

21e minuut.
Nemeljaković is nu in balbezit. Gamla onderschept slim de pass. Gamla speelt de bal door. Chriske is nu in balbezit. Chriske draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Morgado onderschept slim de pass. Morgado geeft de bal voor. Acero kopt de bal weg. Ilijiš is nu in balbezit. Ilijiš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Özüdoğru met een snelle inworp. Gamla speelt de bal door. Rogal rent richting de bal. Chriske rent richting de bal. Chriske haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Klungelig pakt Mouridsen de bal. Rolczak geeft de bal voor. Ilijiš is nu in balbezit. Ilijiš draait met de bal, schiet en ... Cacciato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Muerte Chiquita F.C. - The Stronghold 0:2

37e minuut.
Acero onderschept slim de pass. Acero passt de bal zonder na te denken. Mouridsen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ilijiš rent richting de bal. Ilijiš haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Muerte Chiquita F.C. 55%, The Stronghold 45%.
La Muerte Chiquita F.C. - The Stronghold 0:2

51e minuut.
Grodzicki probeert naar een medespeler te passen. Gamla rent richting de bal. Gamla passt de bal met de wreef. Rogal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogal schiet op doel. Walteros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marză kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Rolczak geeft een hoge lob. Faigl kopt de bal weg. Özüdoğru is nu in balbezit. Özüdoğru heeft problemen om de bal te vangen. Özüdoğru geeft de bal voor. Cacciato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ilijiš maakt een snoekduik en kopt de bal. Cacciato maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

55e minuut.
Mouridsen met een snelle inworp. Rogal controleert de bal met de borst. Rolczak speelt de bal door. Özüdoğru is nu in balbezit. Özüdoğru draait met de bal, schiet en ... Cacciato bokst de bal weg.

67e minuut.
Chriske is nu in balbezit. Grosso met een sublieme pass. Jałówka geeft een lange en hoge pass. Ilijiš rent richting de bal. Ilijiš draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Özüdoğru rent richting de bal. Özüdoğru geeft een hoge lob. Župnek heeft problemen om de bal te vangen. Acero bereikt de bal nog maar net als eerste. Acero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ilijiš is nu in balbezit. Ilijiš draait met de bal, schiet en ... Cacciato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Muerte Chiquita F.C. - The Stronghold 0:3

84e minuut.
Inworp. Colombiano komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Colombiano passt de bal in één keer door. Jałówka rent richting de bal. Chriske verovert de bal door een tackle van achteren. Chriske haalt uit met een fantastische trap. Brčić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Walteros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Muerte Chiquita F.C. 51%, The Stronghold 49%.
La Muerte Chiquita F.C. - The Stronghold 0:3