Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.F La Papaya Mecánica Red Ribbon RR
New Season Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
32% Spel op eigen helft 68%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 23.8
good Schieten unsatisfactory
average Passen weak
average Verdedigen weak


20e minuut.
Klungelig pakt Havíř de bal. Astengo bereikt de bal nog maar net als eerste. Astengo passt de bal met de wreef. Čić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čić schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Valle rent richting de bal. Valle passt de bal zonder na te denken. Havíř rent richting de bal. Havíř draait met de bal, schiet en ... Hess maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F La Papaya Mecánica - Red Ribbon RR 1:0

31e minuut.
Munita geeft een lange en hoge pass. Daar is Becali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valle speelt de bal door. Havíř rent richting de bal. Havíř haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Hess trapt de bal weg. Valle kopt de bal weg. Daar is Munita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bastías bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastías haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Čić kopt de bal weg. Narbona bereikt de bal nog maar net als eerste. Munita schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Narbona raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Narbona kan niet meer verder spelen.

40e minuut.
Čić rent richting de bal. Čić draait met de bal, schiet en ... Fornino probeert de bal aan de voet te houden. Havíř bereikt de bal nog maar net als eerste. Havíř haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Suwała bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwała passt de bal met de wreef. Munita speelt de bal door. Havíř rent richting de bal. Havíř schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Pradines, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munita rent richting de bal. Munita passt de bal zonder na te denken. Havíř rent richting de bal. Havíř haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F La Papaya Mecánica 38%, Red Ribbon RR 62%.
C.F La Papaya Mecánica - Red Ribbon RR 1:0

59e minuut.
Inworp. Oyarzo met de inworp. Klungelig pakt Fornino de bal. Čić rent richting de bal. Čić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Oyarzo met de inworp. Fornino controleert de bal met de borst. Havíř is nu in balbezit. Havíř haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Moţatu probeert naar een medespeler te passen. Munita rent richting de bal. Munita speelt de bal door. Havíř bereikt de bal nog maar net als eerste. Havíř haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F La Papaya Mecánica 26%, Red Ribbon RR 74%.
C.F La Papaya Mecánica - Red Ribbon RR 1:0