Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cholo Cholo Arvo Canpion B&N Paseadores
3 delanteros Tactiek Attack
41% Balbezit 59%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
40.5 gemiddelde waardering 49.5
good Schieten very good
adequate Passen good
solid Verdedigen adequate


7e minuut.
Cavada probeert naar een medespeler te passen. Martínez Filva is nu in balbezit. Corvalán is nu in balbezit. Corvalán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cholo Cholo Arvo Canpion B&N - Paseadores 1:0

8e minuut.
Martínez Filva rent richting de bal. Grzeszczak onderschept slim de pass. Grzeszczak geeft een hoge lob. Arrieta rent richting de bal. Arrieta schiet op doel. García Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Daar is Labbé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urquia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urquia probeert naar een medespeler te passen. Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Freire rent richting de bal. Freire haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Roa trapt de bal weg van het doel. Freire kopt de bal weg. Daar is Rueda Ambrosio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arrieta is nu in balbezit. Arrieta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Grzeszczak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Briosa de bal. Arrieta is nu in balbezit. Arrieta schiet op doel. García Gómez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cholo Cholo Arvo Canpion B&N - Paseadores 1:1

34e minuut.
Arrieta rent richting de bal. Briosa verovert de bal door een tackle van achteren. Freire onderschept slim de pass. Freire haalt uit met een fantastische trap. García Gómez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cholo Cholo Arvo Canpion B&N - Paseadores 1:2

37e minuut.
Suurpere geeft de bal voor. Urquia probeert naar een medespeler te passen. Freire rent richting de bal. Freire schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Grzeszczak probeert naar een medespeler te passen. Urquia rent richting de bal. Urquia passt de bal met de wreef. Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Rochet passt de bal in één keer door. Śleszyński is nu in balbezit. Śleszyński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rueda Ambrosio de bal. Rueda Ambrosio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Rueda Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Śleszyński is nu in balbezit. Śleszyński passt de bal met de wreef. Rueda Ambrosio rent richting de bal. Rueda Ambrosio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cholo Cholo Arvo Canpion B&N 59%, Paseadores 41%.
Cholo Cholo Arvo Canpion B&N - Paseadores 1:2

47e minuut.
Grzeszczak is nu in balbezit. Grzeszczak passt de bal zonder na te denken. Briosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Freire verovert de bal door een tackle van achteren. Freire haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cholo Cholo Arvo Canpion B&N - Paseadores 1:3

51e minuut.
Grzeszczak onderschept slim de pass. Urquia probeert naar een medespeler te passen. Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta draait met de bal, schiet en ... García Gómez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cholo Cholo Arvo Canpion B&N - Paseadores 1:4

56e minuut.
Freire passt de bal zonder na te denken. Rueda Ambrosio rent richting de bal. Rueda Ambrosio geeft een hoge lob. Arrieta is nu in balbezit. Arrieta haalt uit met een fantastische trap. García Gómez bokst de bal weg.

64e minuut.
Arismendi is nu in balbezit. Suurpere is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arismendi. Arismendi krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Briosa heeft problemen om de bal te vangen. Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Freire haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Briosa de bal onder controle te krijgen. García Gómez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cholo Cholo Arvo Canpion B&N - Paseadores 1:5

76e minuut.
Grzeszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzeszczak passt de bal zonder na te denken. Labbé is nu in balbezit. Urquia verovert de bal door een tackle van achteren. Urquia schiet op doel. García Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arrieta rent richting de bal. Arrieta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cholo Cholo Arvo Canpion B&N - Paseadores 1:6

77e minuut.
Corvalán heeft problemen om de bal te vangen. Corvalán passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Brevis de bal onder controle te krijgen. Arrieta rent richting de bal. Arrieta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
García Gómez probeert naar een medespeler te passen. Grzeszczak kopt de bal weg. Briosa heeft problemen om de bal te vangen. Rueda Ambrosio is nu in balbezit. Rueda Ambrosio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Brevis probeert naar een medespeler te passen. Cavada bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavada passt de bal zonder na te denken. Corvalán rent richting de bal. Corvalán haalt uit met een fantastische trap. Roa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Cavada geeft een hoge lob. Grzeszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzeszczak speelt de bal door. Rueda Ambrosio rent richting de bal. Rueda Ambrosio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cholo Cholo Arvo Canpion B&N 58%, Paseadores 42%.
Cholo Cholo Arvo Canpion B&N - Paseadores 1:6