Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hyrule Warriors FC fc-weichafe
3-5-2 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
20 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
27.3 gemiddelde waardering 16.6
good Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Arrau probeert de bal met de borst te controleren. Zuckmayer is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arrau. Zuckmayer raakt geblesseerd tijdens het duel. Zuckmayer komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Cervera kopt de bal weg. Klungelig pakt Bercu de bal. Cáceres rent richting de bal. Bercu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercu geeft de bal voor. Licanqueo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Cáceres probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Di Gregorio speelt de bal door. Zuckmayer is nu in balbezit. Zuckmayer geeft de bal voor. Velcea springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Estrada is nu in balbezit. Vadnai legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Estrada is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Medina neemt de penalty, wat een uithaal! Segri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyrule Warriors FC - fc-weichafe 0:1

24e minuut.
Albertarrio is nu in balbezit. Bercu bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Gregorio begaat een overtreding. Di Gregorio krijgt een gele kaart. Bercu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zuckmayer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Abarca de bal. Velcea rent richting de bal. Velcea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cáceres probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Velcea is nu in balbezit. Velcea passt de bal zonder na te denken. Albertarrio is nu in balbezit. Albertarrio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Daar is Zuckmayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuckmayer geeft een hoge lob. Daar is Trincado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velcea is nu in balbezit. Velcea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Cáceres rent richting de bal. Bercu onderschept slim de pass. Bercu geeft de bal voor. Albertarrio heeft problemen om de bal te vangen. Albertarrio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hyrule Warriors FC - fc-weichafe 1:1

42e minuut.
Cáceres is nu in balbezit. Cáceres geeft een lange en hoge pass. Konitopoulos kopt de bal weg. Albertarrio is nu in balbezit. Albertarrio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hyrule Warriors FC 24%, fc-weichafe 76%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hyrule Warriors FC - fc-weichafe 1:1

46e minuut.
Beldeanu rent richting de bal. Vadnai is nu in balbezit. Vadnai passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Velcea de bal. Velcea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Arrau rent richting de bal. Zuckmayer onderschept slim de pass. Zuckmayer speelt de bal door. Albertarrio rent richting de bal. Albertarrio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Mesa met de inworp. Bercu rent richting de bal. Di Gregorio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Di Gregorio krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Bercu raakt geblesseerd tijdens het duel. Zuckmayer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Albertarrio maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyrule Warriors FC - fc-weichafe 2:1

68e minuut.
Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadnai verovert de bal door een tackle van achteren. Vadnai passt de bal zonder na te denken. Velcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Cervera geeft een hoge lob. Velcea kopt de bal weg. Velcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyrule Warriors FC - fc-weichafe 3:1

82e minuut.
Medina is nu in balbezit. Vadnai rent richting de bal. Vadnai geeft een hoge lob. Velcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Inda trapt de bal weg. Vadnai kopt de bal weg. Albertarrio probeert de bal met de borst te controleren. Albertarrio draait met de bal, schiet en ... Licanqueo bokst de bal weg.

86e minuut.
Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadnai onderschept slim de pass. Vadnai speelt de bal door. Velcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcea schiet op doel. Licanqueo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyrule Warriors FC - fc-weichafe 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hyrule Warriors FC 27%, fc-weichafe 73%.
Hyrule Warriors FC - fc-weichafe 4:1