Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alagale United Deportes Batuco
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Chacón met een snelle inworp. Mackenna bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenna geeft de bal voor. Norambuena krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Klungelig pakt Aguilera de bal. Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Monzón passt de bal in één keer door. Camus bereikt de bal nog maar net als eerste. Camus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Camus is nu in balbezit. Barril bereikt de bal nog maar net als eerste. Diez onderschept slim de pass. Camus rent richting de bal. Camus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Desandey met een harde bal richting middenveld. Aguilera is nu in balbezit. Monzón begaat een overtreding. Aguilera raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Aguilera kan niet meer verder spelen. Monzón probeert naar een medespeler te passen. Huber komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Huber is nu in balbezit. Huber passt de bal zonder na te denken. Norambuena is nu in balbezit. Norambuena schiet op doel. Urrutia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Schiapachasse geeft een lange en hoge pass. Ríos geeft de bal voor. Quiñelef bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber verovert de bal door een tackle van achteren. Huber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alagale United - Deportes Batuco 0:1

41e minuut.
Norambuena rent richting de bal. Camacho onderschept slim de pass. Huber is nu in balbezit. Norambuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Norambuena draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alagale United 61%, Deportes Batuco 39%.
Alagale United - Deportes Batuco 0:1

61e minuut.
Camus rent richting de bal. Valle rent richting de bal. Camus onderschept slim de pass. Diez bereikt de bal nog maar net als eerste. Diez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Barril verovert de bal door een tackle van achteren. Mackenna rent richting de bal. Mackenna passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Norambuena de bal. Norambuena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Viel kopt de bal weg. Daar is Valle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camus is nu in balbezit. Camus draait met de bal, schiet en ... Loncomilla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Monzón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quiñelef rent richting de bal. Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alagale United - Deportes Batuco 0:2

89e minuut.
Barril rent richting de bal. Diez verovert de bal door een tackle van achteren. Diez passt de bal met de wreef. Camus bereikt de bal nog maar net als eerste. Camus draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alagale United 49%, Deportes Batuco 51%.
Alagale United - Deportes Batuco 0:2