Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Ragnar Fcorp
Prueba 2 Tactiek 433
55% Balbezit 45%
25% Spel op eigen helft 75%
22 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
41.2 gemiddelde waardering 37.7
good Schieten adequate
adequate Passen average
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Chiţulescu heeft problemen om de bal te vangen. Chiţulescu passt de bal in één keer door. Antall speelt de bal door. Casas is nu in balbezit. Casas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Chiţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţulescu passt de bal in één keer door. Casas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas haalt uit met een fantastische trap. Cea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Ragnar - Fcorp 1:0

3e minuut.
Daar is Aránguiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casas begaat een overtreding. Aránguiz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aránguiz met een snel genomen vrije trap. Kostava is nu in balbezit. Kostava haalt uit met een fantastische trap. Banđur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Chiţulescu is nu in balbezit. Martin rent richting de bal. Pinga speelt de bal door. Casas is nu in balbezit. Casas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Ragnar - Fcorp 2:0

12e minuut.
Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Kin verovert de bal door een tackle van achteren. Wang-Kin probeert naar een medespeler te passen. Chiţulescu is nu in balbezit. Chiţulescu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Ragnar - Fcorp 3:0

23e minuut.
Lafouge probeert de bal aan de voet te houden. Casas rent richting de bal. Pinga met een sublieme pass. Chiţulescu rent richting de bal. Chiţulescu schiet op doel. Cea bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Kin onderschept slim de pass. Wang-Kin probeert naar een medespeler te passen. Chiţulescu is nu in balbezit. Chiţulescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pęski geeft een hoge lob. Chiţulescu probeert de bal aan de voet te houden. Gámiz speelt de bal door. Klungelig pakt Casas de bal. Casas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Casas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinga probeert naar een medespeler te passen. Chiţulescu is nu in balbezit. Chiţulescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Ragnar 22%, Fcorp 78%.
Team Ragnar - Fcorp 3:0

49e minuut.
Niedźwiecki geeft een lange en hoge pass. Pinga geeft de bal voor. Klungelig pakt Pęski de bal. Chiţulescu is nu in balbezit. Chiţulescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Inworp. Antall met een snelle inworp. Linares speelt de bal door. Casas is nu in balbezit. Casas haalt uit met een fantastische trap. Cea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Aránguiz verovert de bal door een tackle van achteren. Gámiz verovert de bal door een tackle van achteren. Gámiz probeert naar een medespeler te passen. Chiţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţulescu haalt uit met een fantastische trap. Cea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Pęski geeft een lange en hoge pass. Muñoz Molina kopt de bal weg. Ghiţă probeert de bal aan de voet te houden. Kostava rent richting de bal. Kostava haalt uit met een fantastische trap. Banđur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Urvet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urvet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Ragnar - Fcorp 3:1

65e minuut.
Aránguiz is nu in balbezit. Casas verovert de bal door een tackle van achteren. Casas speelt de bal door. Pinga heeft problemen om de bal te vangen. Pinga geeft de bal voor. Cea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Lafouge passt de bal zonder na te denken. Tongun rent richting de bal. Tongun passt de bal in één keer door. Casas rent richting de bal. Casas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Kostava heeft problemen om de bal te vangen. Gámiz onderschept slim de pass. Gámiz passt de bal in één keer door. Daar is Casas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casas schiet op doel. Cea bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Ragnar 29%, Fcorp 71%.
Team Ragnar - Fcorp 3:1