Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportes Aldea Campesina Lokomotiv Hualpengrad
Normal Tactiek avanzacion
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 28.5
weak Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen weak


11e minuut.
Picero kopt de bal weg. Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Acker verovert de bal door een tackle van achteren. Van Acker haalt uit met een fantastische trap. De la Rosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportes Aldea Campesina - Lokomotiv Hualpengrad 0:1

17e minuut.
Vicuña controleert de bal met de borst. Vicuña met een sublieme pass. Ibacache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tampe verovert de bal door een tackle van achteren. Tampe geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Daar is Fritis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Picero is nu in balbezit. Picero passt de bal zonder na te denken. Van Acker bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Acker draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportes Aldea Campesina - Lokomotiv Hualpengrad 0:2

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Vicuña de bal onder controle te krijgen. Persyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fritis krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Canío bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofs verovert de bal door een tackle van achteren. Hofs passt de bal zonder na te denken. Daar is Van Acker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Acker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportes Aldea Campesina 48%, Lokomotiv Hualpengrad 52%.
Deportes Aldea Campesina - Lokomotiv Hualpengrad 0:2

53e minuut.
Canelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicuña onderschept slim de pass. Vicuña probeert naar een medespeler te passen. Van Acker is nu in balbezit. Van Acker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Doeltrap. De la Rosa met een harde bal richting middenveld. Hofs kopt de bal weg. Van Acker is nu in balbezit. Van Acker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Munizaga speelt de bal door. Hofs bereikt de bal nog maar net als eerste. Leal speelt de bal door. Canelo is nu in balbezit. Canelo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Galilea heeft problemen om de bal te vangen. Galilea geeft een lange en hoge pass. Munizaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Munizaga geeft de bal voor. Van Acker maakt een snoekduik en kopt de bal. De la Rosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Vicuña probeert de bal aan de voet te houden. Persyn rent richting de bal. Persyn passt de bal in één keer door. Van Acker bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Acker schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportes Aldea Campesina 56%, Lokomotiv Hualpengrad 44%.
Deportes Aldea Campesina - Lokomotiv Hualpengrad 0:2