Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Esparta Thukkuri Tobas
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 25.4
good Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen adequate


8e minuut.
Kaczmar speelt de bal door. Klungelig pakt Fresno de bal. Campetella bereikt de bal nog maar net als eerste. Fresno verovert de bal door een tackle van achteren. Fresno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Caamaño trapt de bal weg. Jeleń kopt de bal weg. Klungelig pakt Cueto de bal. Afonso Suárez rent richting de bal. Afonso Suárez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Jeleń passt de bal zonder na te denken. Bakmaz heeft problemen om de bal te vangen. Bakmaz probeert naar een medespeler te passen. Ferreri rent richting de bal. Ferreri haalt uit met een fantastische trap. Caamaño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Esparta - Thukkuri Tobas 1:0

21e minuut.
Canío rent richting de bal. Ferreri is nu in balbezit. Del Valle rent richting de bal. Ferreri verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreri haalt uit met een fantastische trap. Caamaño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Canío geeft een hoge lob. Inworp. Iñiguez met een snelle inworp. Ferreri rent richting de bal. Iñiguez geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Jeleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeleń speelt de bal door. Ferreri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreri schiet op doel. Na een snelle pass probeert Canío de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esparta 39%, Thukkuri Tobas 61%.
Esparta - Thukkuri Tobas 1:0

47e minuut.
Bakmaz speelt de bal door. Cueto onderschept slim de pass. Del Valle probeert de bal met de borst te controleren. Ferreri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreri geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Bakmaz is nu in balbezit. Bakmaz met een sublieme pass. Afonso Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Afonso Suárez haalt uit met een fantastische trap. Cueto probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Iñiguez speelt de bal door. Ferreri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreri passt de bal met de wreef. Afonso Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Afonso Suárez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Esparta - Thukkuri Tobas 2:0

61e minuut.
Eyzaguirre probeert naar een medespeler te passen. Aucamán bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Afonso Suárez zijn tegenspeler op de grond. Afonso Suárez krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Iñiguez de bal onder controle te krijgen. Del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Valle geeft een hoge lob. Eyzaguirre rent richting de bal. Eyzaguirre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Campetella geeft een hoge lob. Aucamán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Afonso Suárez rent richting de bal. Afonso Suárez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Esparta - Thukkuri Tobas 3:0

68e minuut.
Bakmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Bakmaz geeft een hoge lob. Ferreri heeft problemen om de bal te vangen. Afonso Suárez rent richting de bal. Afonso Suárez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Esparta - Thukkuri Tobas 4:0

77e minuut.
Jeleń rent richting de bal. Jeleń passt de bal in één keer door. Kaczmar geeft een lange en hoge pass. Arrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrau geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Jeleń raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bosselin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esparta 49%, Thukkuri Tobas 51%.
Esparta - Thukkuri Tobas 4:0