Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SGLC DEFENSORES de ARICA
rest Tactiek tc
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
19 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 30.4
solid Schieten good
adequate Passen poor
good Verdedigen average


9e minuut.
Daar is Dalea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalea met een sublieme pass. Cornejo is nu in balbezit. Cornejo draait met de bal, schiet en ... Pecoroni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - DEFENSORES de ARICA 1:0

18e minuut.
Talbot speelt de bal door. Dalea rent richting de bal. Dalea passt de bal zonder na te denken. Gyamfi is nu in balbezit. Gyamfi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Verde geeft de bal voor. Qazıyev kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Méndez de bal onder controle te krijgen. Talbot is nu in balbezit. Talbot draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Carrera neemt de hoekschop. Dalea is nu in balbezit. Talbot is nu in balbezit. Talbot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Eslava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierkowski onderschept slim de pass. Cornejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez rent richting de bal. Méndez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Drabik verovert de bal door een tackle van achteren. Drabik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Verde de bal. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SGLC - DEFENSORES de ARICA 1:1

37e minuut.
Cornejo is nu in balbezit. Cornejo geeft de bal voor. Méndez is nu in balbezit. Méndez haalt uit met een fantastische trap. Pecoroni werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Carrera is nu in balbezit. Carrera passt de bal in één keer door. Gyamfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez onderschept slim de pass. Méndez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Eslava bereikt de bal nog maar net als eerste. Qazıyev rent richting de bal. Qazıyev geeft de bal voor. Bębenek is nu in balbezit. Bębenek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Sierkowski is nu in balbezit. Eslava verovert de bal door een tackle van achteren. Méndez onderschept slim de pass. Cornejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornejo schiet op doel. Pecoroni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - DEFENSORES de ARICA 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SGLC 70%, DEFENSORES de ARICA 30%.
SGLC - DEFENSORES de ARICA 2:1

46e minuut.
Bębenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea is nu in balbezit. Dalea speelt de bal door. Cornejo is nu in balbezit. Cornejo haalt uit met een fantastische trap. Pecoroni bokst de bal weg.

48e minuut.
Méndez passt de bal met de wreef. Cornejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Malino begaat een overtreding. Cornejo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cornejo wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Matta onderschept slim de pass. Matta geeft de bal voor. Méndez rent richting de bal. Méndez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - DEFENSORES de ARICA 3:1

67e minuut.
Gyamfi geeft een lange en hoge pass. Matta probeert naar een medespeler te passen. Cornejo rent richting de bal. Cornejo draait met de bal, schiet en ... Pecoroni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - DEFENSORES de ARICA 4:1

70e minuut.
Méndez rent richting de bal. Méndez probeert naar een medespeler te passen. Sierkowski is nu in balbezit. Cornejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornejo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Freire geeft de bal voor. Drabik probeert de bal met de borst te controleren. Qazıyev rent richting de bal. Méndez onderschept slim de pass. Méndez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Verde rent richting de bal. Carrera verovert de bal door een tackle van achteren. Grebe rent richting de bal. Carrera onderschept slim de pass. Carrera geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Grebe onderschept slim de pass. Grebe passt de bal zonder na te denken. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez schiet op doel. Pecoroni bokst de bal weg. Pecoroni met een sublieme pass. Bębenek met een sublieme pass. Klungelig pakt Talbot de bal. Talbot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SGLC 42%, DEFENSORES de ARICA 58%.
SGLC - DEFENSORES de ARICA 4:1