Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Farmacia AFC Thukkuri Tobas
123 pollito Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33 gemiddelde waardering 26
average Schieten average
weak Passen poor
average Verdedigen average


5e minuut.
Cwelik kopt de bal weg. Lindog rent richting de bal. Oviedo is nu in balbezit. Lindog onderschept slim de pass. Lindog haalt uit met een fantastische trap. Caamaño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
La Farmacia AFC - Thukkuri Tobas 1:0

10e minuut.
Aucamán geeft een lange en hoge pass. Uçmaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fresno bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyzaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyzaguirre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Maltesi is nu in balbezit. Maltesi probeert naar een medespeler te passen. Bachmann is nu in balbezit. Lindog onderschept slim de pass. Lindog schiet op doel. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Oviedo speelt de bal door. Turcu rent richting de bal. Bachmann schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bachmann krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Fresno onderschept slim de pass. Lidakevičius is nu in balbezit. Fresno verovert de bal door een tackle van achteren. Fresno draait met de bal, schiet en ... Komorkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Farmacia AFC 46%, Thukkuri Tobas 54%.
La Farmacia AFC - Thukkuri Tobas 1:0

50e minuut.
Cwelik met een sublieme pass. Nurme is nu in balbezit. Oviedo begaat een overtreding. Oviedo krijgt een gele kaart. Nurme raakt geblesseerd tijdens het duel. Turcu komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Lindog is nu in balbezit. Oviedo onderschept slim de pass. Nurme bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindog bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindog schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Maltesi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lidakevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Lidakevičius passt de bal in één keer door. Lindog bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindog haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Farmacia AFC - Thukkuri Tobas 2:0

64e minuut.
Maltesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltesi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oviedo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Oviedo kan niet meer verder spelen. Maltesi probeert naar een medespeler te passen. Cosio komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Lidakevičius passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Maltesi de bal. Maltesi probeert naar een medespeler te passen. Nurme bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurme schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Bachmann onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Turcu. Bachmann raakt geblesseerd tijdens het duel. Bachmann zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Barboza kopt de bal weg. Maltesi heeft problemen om de bal te vangen. Eyzaguirre rent richting de bal. Eyzaguirre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Turcu geeft de bal voor. Lindog is nu in balbezit. Cueto rent richting de bal. Lindog onderschept slim de pass. Lindog schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Farmacia AFC 39%, Thukkuri Tobas 61%.
La Farmacia AFC - Thukkuri Tobas 2:0