Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
baltilocas Palestino F.C
123 Tactiek 4-1-3-2
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
26.3 gemiddelde waardering 28.1
very good Schieten solid
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Bustamante geeft een hoge lob. Daar is Delage, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delage schiet op doel. Estay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quirch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
baltilocas - Palestino F.C 0:1

5e minuut.
Arraztoa rent richting de bal. Arraztoa passt de bal met de wreef. Viel bereikt de bal nog maar net als eerste. Viel schiet op doel. Pino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
baltilocas - Palestino F.C 1:1

10e minuut.
Delgado is nu in balbezit. Gajardo rent richting de bal. Delgado met een sublieme pass. Arraztoa is nu in balbezit. Arraztoa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Bravo passt de bal in één keer door. Bustamante is nu in balbezit. Vidaurre begaat een overtreding. Vidaurre krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Jelves geeft de bal voor. Fuenzalida probeert de bal aan de voet te houden. Bravo is nu in balbezit. Bravo draait met de bal, schiet en ... Quirch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
baltilocas - Palestino F.C 1:2

13e minuut.
Ponce is nu in balbezit. Ponce geeft een lange en hoge pass. Viel is nu in balbezit. Viel haalt uit met een fantastische trap. Pino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
baltilocas - Palestino F.C 2:2

14e minuut.
Bravo is nu in balbezit. Arraztoa rent richting de bal. Bustamante begaat een overtreding. Bustamante krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Noguera probeert naar een medespeler te passen. Gala geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Antonucci de bal onder controle te krijgen. Arraztoa rent richting de bal. Arraztoa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Chaparro kopt de bal weg. Klungelig pakt Delage de bal. Arraztoa rent richting de bal. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Pino bokst de bal weg.

42e minuut.
Estay is nu in balbezit. Delage verovert de bal door een tackle van achteren. Delage schiet op doel. Klungelig pakt Sabat de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bustamante speelt de bal door. Jelves rent richting de bal. Jelves passt de bal zonder na te denken. Delage is nu in balbezit. Delage haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
baltilocas - Palestino F.C 2:3

45e minuut.
Bravo probeert naar een medespeler te passen. Bustamante controleert de bal met de borst. Bustamante probeert naar een medespeler te passen. Delage rent richting de bal. Delage draait met de bal, schiet en ... Quirch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravo draait met de bal, schiet en ... Quirch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
baltilocas - Palestino F.C 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: baltilocas 60%, Palestino F.C 40%.
baltilocas - Palestino F.C 2:4

46e minuut.
Arraztoa verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado met een sublieme pass. Daar is Fuenzalida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delage bereikt de bal nog maar net als eerste. Delage haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Vidaurre is nu in balbezit. Jelves verovert de bal door een tackle van achteren. Jelves probeert naar een medespeler te passen. Delage bereikt de bal nog maar net als eerste. Delage draait met de bal, schiet en ... Quirch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Delage bereikt de bal nog maar net als eerste. Railef is nu in balbezit. Arraztoa begaat een overtreding. Arraztoa krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Delgado met de inworp. Viel is nu in balbezit. Viel geeft een hoge lob. Arraztoa rent richting de bal. Arraztoa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
baltilocas - Palestino F.C 3:4

77e minuut.
Noguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Noguera geeft een lange en hoge pass. Delage rent richting de bal. Delage schiet op doel. Quirch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
baltilocas - Palestino F.C 3:5

79e minuut.
Bravo passt de bal in één keer door. Estay geeft een lange en hoge pass. Antonucci heeft problemen om de bal te vangen. Arraztoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arraztoa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Jelves is nu in balbezit. Estay verovert de bal door een tackle van achteren. Chaparro probeert naar een medespeler te passen. Delage rent richting de bal. Delage draait met de bal, schiet en ... Quirch bokst de bal weg.

89e minuut.
Viel probeert de bal met de borst te controleren. Quiñonez is nu in balbezit. Quiñonez passt de bal met de wreef. Viel is nu in balbezit. Viel geeft de bal voor. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: baltilocas 59%, Palestino F.C 41%.
baltilocas - Palestino F.C 3:5