Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Age FC Cataluña F.C.
a Tactiek Maquina
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 37.7
good Schieten good
adequate Passen adequate
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Lankhaar onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Widera met de inworp. Ceballos is nu in balbezit. Ceballos geeft de bal voor. Żebro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Barton geeft de bal voor. Gic probeert de bal met de borst te controleren. Huchet rent richting de bal. Huchet geeft een hoge lob. Qarabəyli springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Age FC - Cataluña F.C. 1:0

11e minuut.
Lankhaar geeft een lange en hoge pass. Siladi rent richting de bal. Siladi passt de bal in één keer door. Qarabəyli is nu in balbezit. Qarabəyli schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Age FC - Cataluña F.C. 2:0

13e minuut.
Sekyra passt de bal in één keer door. Pazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lankhaar verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez de Lanzábal is nu in balbezit. Pérez de Lanzábal draait met de bal, schiet en ... Mendieta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Qarabəyli passt de bal met de wreef. Lankhaar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dubas. Dubas krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Facino is nu in balbezit. Siladi met een sublieme pass. Väärämäki is nu in balbezit. Väärämäki geeft een hoge lob. Brodziński maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Qarabəyli is nu in balbezit. Huchet is nu in balbezit. Huchet passt de bal in één keer door. Qarabəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Qarabəyli haalt uit met een fantastische trap. Mendieta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Widera bereikt de bal nog maar net als eerste. Widera geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wolański de bal. Brodziński is nu in balbezit. Brodziński haalt uit met een fantastische trap. Żebro bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ceballos neemt de hoekschop. Brodziński kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wolański rent richting de bal. Wolański haalt uit met een fantastische trap. Żebro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Väärämäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Väärämäki passt de bal met de wreef. Pazio rent richting de bal. Pazio geeft de bal voor. Wolański krijgt zijn hoofd ertegen. Żebro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Age FC - Cataluña F.C. 2:1

31e minuut.
Siladi probeert naar een medespeler te passen. Huchet bereikt de bal nog maar net als eerste. Huchet met een sublieme pass. Klungelig pakt Qarabəyli de bal. Qarabəyli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Age FC 56%, Cataluña F.C. 44%.
Age FC - Cataluña F.C. 2:1

46e minuut.
García de Antona komt het veld opgelopen.

47e minuut.
García de Antona met een sublieme pass. Guerrero probeert de bal aan de voet te houden. Qarabəyli rent richting de bal. Qarabəyli schiet op doel. Mendieta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Age FC - Cataluña F.C. 3:1

57e minuut.
Väärämäki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Brodziński de bal. Brodziński passt de bal zonder na te denken. Wolański is nu in balbezit. Wolański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ceballos passt de bal zonder na te denken. Brodziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Brodziński passt de bal in één keer door. Wolański rent richting de bal. Wolański haalt uit met een fantastische trap. Żebro bokst de bal weg.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lubicz komt het veld opgelopen. Huchet komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Huchet bereikt de bal nog maar net als eerste. Huchet met een sublieme pass. Qarabəyli met een sublieme pass. Klungelig pakt Pérez de Lanzábal de bal. Pérez de Lanzábal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Pérez de Lanzábal heeft problemen om de bal te vangen. Pérez de Lanzábal geeft de bal voor. Dubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Qarabəyli verovert de bal door een tackle van achteren. Qarabəyli haalt uit met een fantastische trap. Mendieta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Qarabəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Qarabəyli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Age FC - Cataluña F.C. 4:1

77e minuut.
Sekyra rent richting de bal. Wolański rent richting de bal. Wolański passt de bal met de wreef. Brodziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Brodziński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Age FC 41%, Cataluña F.C. 59%.
Age FC - Cataluña F.C. 4:1