Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
baltilocas Deportes Viña del Mar
123 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.7 gemiddelde waardering 22.8
very good Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Delgado probeert naar een medespeler te passen. Arraztoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajardo is nu in balbezit. Arraztoa rent richting de bal. Arraztoa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Fuenzalida is nu in balbezit. Fuenzalida geeft een hoge lob. Subiabre heeft problemen om de bal te vangen. Lillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Viel rent richting de bal. Millar met een sublieme pass. Arraztoa rent richting de bal. Arraztoa schiet op doel. Contreras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
baltilocas - Deportes Viña del Mar 1:0

15e minuut.
Delgado met een sublieme pass. Lillo rent richting de bal. Rasmussen maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Rasmussen moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rasmussen schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

17e minuut.
Estay kopt de bal weg. Delgado probeert naar een medespeler te passen. Ibarra heeft problemen om de bal te vangen. Arraztoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arraztoa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
baltilocas - Deportes Viña del Mar 2:0

26e minuut.
Loncomilla raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vidaurre komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Estay neemt vlug de vrije trap. Arraztoa heeft problemen om de bal te vangen. Huinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Arraztoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arraztoa draait met de bal, schiet en ... Contreras bokst de bal weg. Contreras probeert naar een medespeler te passen. Millar kopt de bal weg. Viel rent richting de bal. Viel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Delgado passt de bal in één keer door. Arraztoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Viel is nu in balbezit. Viel haalt uit met een fantastische trap. Contreras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
baltilocas - Deportes Viña del Mar 3:0

32e minuut.
Subiabre draait met de bal, schiet en ... Quirch speelt de bal door. Barril kopt de bal weg. Subiabre is nu in balbezit. Subiabre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: baltilocas 46%, Deportes Viña del Mar 54%.
baltilocas - Deportes Viña del Mar 3:0

48e minuut.
Quirch trapt de bal weg. Fuenzalida kopt de bal weg. Delgado speelt de bal door. Viel rent richting de bal. Viel haalt uit met een fantastische trap. Contreras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Aguayo is nu in balbezit. Gajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguayo maakt een afschuwelijke overtreding. Aguayo krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Everlein speelt de bal door. Aguayo is nu in balbezit. Aguayo passt de bal in één keer door. Subiabre rent richting de bal. Subiabre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
baltilocas - Deportes Viña del Mar 3:1

61e minuut.
Daar is Lillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado onderschept slim de pass. Delgado passt de bal zonder na te denken. Viel is nu in balbezit. Viel schiet op doel. Contreras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Barril met een sublieme pass. Delgado geeft een hoge lob. Viel kopt de bal weg. Arraztoa is nu in balbezit. Arraztoa draait met de bal, schiet en ... Contreras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Klungelig pakt Barril de bal. Arraztoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra is nu in balbezit. Gajardo onderschept slim de pass. Gajardo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Millar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fuenzalida bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuenzalida geeft de bal voor. Viel rent richting de bal. Viel geeft een hoge lob. Contreras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arraztoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arraztoa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: baltilocas 45%, Deportes Viña del Mar 55%.
baltilocas - Deportes Viña del Mar 3:1