Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sportivo Ragnarok Unión Quilpué
343 Tactiek 442
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
25.2 gemiddelde waardering 29.9
matig Schieten redelijk
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen matig


5e minuut.
Doeltrap. Florea trapt de bal weg. Santos kopt de bal weg. Salfate bereikt de bal nog maar net als eerste. Salfate haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Rendic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barrocas met de inworp. Wälti is nu in balbezit. Wälti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Oliveros geeft de bal voor. Galunov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olivarí kopt de bal weg. Wälti is nu in balbezit. Wälti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Canelo haalt uit met een fantastische trap. Florea probeert naar een medespeler te passen. Galunov kopt de bal weg. Wälti is nu in balbezit. Wälti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Ragnarok - Unión Quilpué 0:1

17e minuut.
Tabaszewski is nu in balbezit. Salfate verovert de bal door een tackle van achteren. Canelo probeert naar een medespeler te passen. Salfate rent richting de bal. Salfate haalt uit met een fantastische trap. Paal!

33e minuut.
Wälti is nu in balbezit. Wälti probeert naar een medespeler te passen. Arce heeft problemen om de bal te vangen. Kaçaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaçaner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kaçaner geeft een hoge lob. Rendic rent richting de bal. Pernambucano onderschept slim de pass. Wälti is nu in balbezit. Wälti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Pernambucano speelt de bal door. Wälti is nu in balbezit. Kaçaner rent richting de bal. Kaçaner draait met de bal, schiet en ... Arce probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zuch komt het veld opgelopen. Türünk komt het veld opgelopen. Ciucean komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportivo Ragnarok 57%, Unión Quilpué 43%.
Sportivo Ragnarok - Unión Quilpué 0:1

53e minuut.
Chaparro bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaparro passt de bal met de wreef. Utreras is nu in balbezit. Wälti onderschept slim de pass. Wälti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Klauss is nu in balbezit. Klauss passt de bal in één keer door. Türünk is nu in balbezit. Salfate verovert de bal door een tackle van achteren. Salfate geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Chaparro met een snelle inworp. Utreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Utreras geeft een lange en hoge pass. Klauss rent richting de bal. Klauss met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Utreras is nu in balbezit. Utreras geeft een hoge lob. Galunov rent richting de bal. Galunov probeert naar een medespeler te passen. Kaçaner geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Daar is Arce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arce geeft een hoge lob. Klungelig pakt Olivarí de bal. Wälti is nu in balbezit. Wälti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Ragnarok - Unión Quilpué 0:2

88e minuut.
Ciucean met een sublieme pass. Kaçaner rent richting de bal. Kaçaner passt de bal met de wreef. Daar is Wälti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wälti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Ragnarok - Unión Quilpué 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportivo Ragnarok 64%, Unión Quilpué 36%.
Sportivo Ragnarok - Unión Quilpué 0:3