Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CDA Baquedano 1991 Joga Bohemio FC
Ya Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 19.7
excellent Schieten poor
good Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Burliga passt de bal zonder na te denken. Ondrůšek is nu in balbezit. Ondrůšek geeft de bal voor. Diviak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Joga Bohemio FC 1:0

8e minuut.
Montecinos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burliga is nu in balbezit. Aros tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aros krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Timofeev speelt de bal door. Daar is Ondrůšek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ondrůšek geeft een lange en hoge pass. Diviak bereikt de bal nog maar net als eerste. Diviak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Timofeev met een sublieme pass. Piątkowski rent richting de bal. Piątkowski probeert naar een medespeler te passen. Burliga heeft problemen om de bal te vangen. Burliga draait met de bal, schiet en ... Aguayo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Villegas rent richting de bal. Piątkowski onderschept slim de pass. Piątkowski geeft een lange en hoge pass. Diviak is nu in balbezit. Diviak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Joga Bohemio FC 2:0

18e minuut.
Timofeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Timofeev passt de bal in één keer door. Piątkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piątkowski haalt uit met een fantastische trap. Cabello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Joga Bohemio FC 3:0

23e minuut.
Piątkowski is nu in balbezit. Piątkowski passt de bal in één keer door. Diviak rent richting de bal. Diviak schiet op doel. Aguayo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Joga Bohemio FC 4:0

25e minuut.
Diviak is nu in balbezit. Piątkowski met een sublieme pass. Burliga is nu in balbezit. Burliga schiet op doel. Aguayo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Joga Bohemio FC 5:0

27e minuut.
Timofeev geeft een lange en hoge pass. Pailamilla rent richting de bal. Pailamilla speelt de bal door. Burliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Burliga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Boca geeft een lange en hoge pass. Timofeev kan de bal niet met de borst controleren. Timofeev passt de bal zonder na te denken. Burliga is nu in balbezit. Burliga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Diviak is nu in balbezit. Roldán probeert naar een medespeler te passen. Aros rent richting de bal. Piątkowski onderschept slim de pass. Piątkowski draait met de bal, schiet en ... Aguayo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Piątkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piątkowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cabello de bal. Timofeev geeft de bal voor. Burliga maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CDA Baquedano 1991 31%, Joga Bohemio FC 69%.
CDA Baquedano 1991 - Joga Bohemio FC 5:0

50e minuut.
Aros speelt de bal door. Timofeev is nu in balbezit. Timofeev passt de bal in één keer door. Piątkowski is nu in balbezit. Piątkowski draait met de bal, schiet en ... Aguayo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Burliga is nu in balbezit. Burliga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Boca rent richting de bal. Ondrůšek rent richting de bal. Ondrůšek met een sublieme pass. Piątkowski rent richting de bal. Piątkowski haalt uit met een fantastische trap. Aguayo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Parraguéz geeft een hoge lob. Piątkowski heeft problemen om de bal te vangen. Cabello rent richting de bal. Piątkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Piątkowski haalt uit met een fantastische trap. Aguayo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Ondrůšek passt de bal met de wreef. Boca rent richting de bal. Boca met een sublieme pass. Piątkowski is nu in balbezit. Piątkowski schiet op doel. Aguayo bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Parraguéz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ondrůšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ondrůšek met een sublieme pass. Piątkowski is nu in balbezit. Piątkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Joga Bohemio FC 6:0

69e minuut.
Inworp. Burliga met een snelle inworp. Piątkowski kan de bal niet met de borst controleren. Piątkowski schiet op doel. Aguayo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Joga Bohemio FC 7:0

71e minuut.
Diviak passt de bal zonder na te denken. Cabello rent richting de bal. Piątkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Piątkowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Diviak is nu in balbezit. Timofeev geeft een lange en hoge pass. Burliga kopt de bal weg. Piątkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piątkowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Cabello bereikt de bal nog maar net als eerste. Piątkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Piątkowski passt de bal in één keer door. Burliga is nu in balbezit. Burliga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Fatwa rent richting de bal. Pailamilla rent richting de bal. Piątkowski rent richting de bal. Piątkowski haalt uit met een fantastische trap. Aguayo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Diviak rent richting de bal. Timofeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Timofeev passt de bal met de wreef. Piątkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piątkowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Timofeev met een snelle inworp. Boca rent richting de bal. Boca met een sublieme pass. Piątkowski is nu in balbezit. Piątkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Boca probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Timofeev de bal. Timofeev passt de bal met de wreef. Piątkowski is nu in balbezit. Piątkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CDA Baquedano 1991 27%, Joga Bohemio FC 73%.
CDA Baquedano 1991 - Joga Bohemio FC 7:0