Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forto Unión Quilpué
Normal Tactiek 442
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
7 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 29.2
poor Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Wälti passt de bal met de wreef. Zuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Juozelėnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuch rent richting de bal. Zuch schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Abadía met de inworp. Ormeño rent richting de bal. Ormeño passt de bal in één keer door. Daar is Río, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Río draait met de bal, schiet en ... Florea bokst de bal weg.

6e minuut.
Ormeño rent richting de bal. Pernambucano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ormeño raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ormeño neemt zijn aanloop. Florea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forto - Unión Quilpué 1:0

7e minuut.
Pernambucano rent richting de bal. Pernambucano geeft een hoge lob. Zuch rent richting de bal. Wälti bereikt de bal nog maar net als eerste. Wälti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zuch is nu in balbezit. Zuch haalt uit met een fantastische trap. Bigorra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Forto - Unión Quilpué 1:1

10e minuut.
Wälti bereikt de bal nog maar net als eerste. Wälti met een sublieme pass. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuch onderschept slim de pass. Zuch draait met de bal, schiet en ... Bigorra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Zuch passt de bal zonder na te denken. Wälti heeft problemen om de bal te vangen. Keith is nu in balbezit. Wälti onderschept slim de pass. Wälti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Forto - Unión Quilpué 1:2

19e minuut.
Juozelėnas rent richting de bal. Juozelėnas geeft de bal voor. Daar is Molina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wälti rent richting de bal. Wälti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Juozelėnas onderschept slim de pass. Juozelėnas speelt de bal door. Zuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuch draait met de bal, schiet en ... Bigorra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forto - Unión Quilpué 1:3

36e minuut.
Río passt de bal met de wreef. Bonvallet bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zuch krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forto 71%, Unión Quilpué 29%.
Forto - Unión Quilpué 1:3

46e minuut.
Türünk komt het veld opgelopen. Ciucean komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Türünk heeft problemen om de bal te vangen. Juozelėnas rent richting de bal. Juozelėnas passt de bal in één keer door. Pernambucano rent richting de bal. Pernambucano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forto - Unión Quilpué 1:4

84e minuut.
Juozelėnas is nu in balbezit. Juozelėnas passt de bal met de wreef. Pernambucano is nu in balbezit. Pernambucano haalt uit met een fantastische trap. Molina probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Juozelėnas verovert de bal door een tackle van achteren. Juozelėnas met een sublieme pass. Pernambucano rent richting de bal. Pernambucano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forto - Unión Quilpué 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forto 70%, Unión Quilpué 30%.
Forto - Unión Quilpué 1:5