Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bankai FC Chan-Chan City
Bankai Tactiek Fcfm
64% Balbezit 36%
19% Spel op eigen helft 81%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 17.1
good Schieten unsatisfactory
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Talone passt de bal zonder na te denken. Garrido rent richting de bal. Garrido passt de bal zonder na te denken. Pergande rent richting de bal. Pergande haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
bin Katmon is nu in balbezit. Talone is nu in balbezit. bin Katmon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Katmon krijgt een gele kaart. Talone raakt geblesseerd tijdens het duel. Talone met een snel genomen vrije trap. Garrido rent richting de bal. Garrido haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Brenet passt de bal met de wreef. Garrido is nu in balbezit. Pergande is nu in balbezit. Pergande draait met de bal, schiet en ... Cristi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

13e minuut.
Gülyüzer geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garrido met de inworp. Pergande is nu in balbezit. Pergande draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pergande stond buitenspel. Fáundez maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cerov kopt de bal weg. Garrido heeft problemen om de bal te vangen. Garrido draait met de bal, schiet en ... Cristi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Serfel bereikt de bal nog maar net als eerste. Talone bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Katmon begaat een overtreding. bin Katmon krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

23e minuut.
Talone met een sublieme pass. van Kerckhove bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kerckhove geeft een hoge lob. Pergande rent richting de bal. Pergande draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Brenet met een sublieme pass. Cerov rent richting de bal. Rivas begaat een overtreding. Rivas krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Cerov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Materzok zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Garrido kopt de bal weg. Pergande bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergande haalt uit met een fantastische trap. Cristi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Pergande passt de bal met de wreef. Garrido bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido passt de bal in één keer door. Pergande heeft problemen om de bal te vangen. Pergande draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Talone bereikt de bal nog maar net als eerste. Talone geeft een lange en hoge pass. Pergande bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergande draait met de bal, schiet en ... Cristi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Garbino geeft de bal voor. Elkhateeb met een sublieme pass. Fáundez heeft problemen om de bal te vangen. Pergande is nu in balbezit. Pergande draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bankai FC - Chan-Chan City 1:0

42e minuut.
Pergande bereikt de bal nog maar net als eerste. Talone is nu in balbezit. Pergande rent richting de bal. Pergande schiet op doel. Cristi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bankai FC - Chan-Chan City 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bankai FC 19%, Chan-Chan City 81%.
Bankai FC - Chan-Chan City 2:0

47e minuut.
Talone passt de bal zonder na te denken. Elkhateeb is nu in balbezit. Elkhateeb geeft een hoge lob. Garrido is nu in balbezit. Garrido geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Talone de bal onder controle te krijgen. Garbino rent richting de bal. Pergande verovert de bal door een tackle van achteren. Talone is nu in balbezit. Talone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bankai FC - Chan-Chan City 3:0

55e minuut.
Talone kopt de bal weg. van Kerckhove speelt de bal door. Talone speelt de bal door. Pergande rent richting de bal. Pergande haalt uit met een fantastische trap. Cristi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Materzok de bal. Fáundez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Materzok is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Materzok legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Cristi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Garrido is nu in balbezit. Garrido geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Esposito Vingiani passt de bal in één keer door. Talone bereikt de bal nog maar net als eerste. Talone passt de bal met de wreef. Pergande rent richting de bal. Pergande schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bankai FC - Chan-Chan City 4:0

61e minuut.
van Kerckhove bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kerckhove passt de bal in één keer door. Pergande rent richting de bal. Pergande draait met de bal, schiet en ... Cristi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bankai FC - Chan-Chan City 5:0

68e minuut.
Elkhateeb onderschept slim de pass. Talone rent richting de bal. Talone probeert naar een medespeler te passen. Pergande rent richting de bal. Pergande draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Cerov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lecuyer komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Talone is nu in balbezit. van Kerckhove met een sublieme pass. Materzok is nu in balbezit. Materzok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bankai FC - Chan-Chan City 6:0

71e minuut.
Szczotok komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Bailescu rent richting de bal. Talone onderschept slim de pass. Talone passt de bal zonder na te denken. Garrido bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido haalt uit met een fantastische trap. Cristi bokst de bal weg. Pergande controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Gülyüzer probeert de bal aan de voet te houden. Garrido rent richting de bal. Garrido geeft een lange en hoge pass. Talone bereikt de bal nog maar net als eerste. Talone draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Brenet verovert de bal door een tackle van achteren. Brenet geeft de bal voor. Gülyüzer kopt de bal weg. Materzok bereikt de bal nog maar net als eerste. Materzok schiet op doel. Cristi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bankai FC - Chan-Chan City 7:0

85e minuut.
Garrido geeft een hoge lob. Morales heeft problemen om de bal te vangen. Materzok bereikt de bal nog maar net als eerste. Materzok draait met de bal, schiet en ... Cristi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bankai FC - Chan-Chan City 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bankai FC 18%, Chan-Chan City 82%.
Bankai FC - Chan-Chan City 8:0