Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus ST Pichulandia FC
442 Tactiek FTW
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
27.2 gemiddelde waardering 34.4
weak Schieten good
weak Passen average
weak Verdedigen average


5e minuut.
Montaldo rent richting de bal. Montaldo geeft een hoge lob. Cataldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cataldo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus ST - Pichulandia FC 1:0

9e minuut.
Lemus haalt uit met een fantastische trap. Quilaqueo met een sublieme pass. Roşoga kopt de bal weg. Lemus probeert de bal met de borst te controleren. Lemus draait met de bal, schiet en ... Quilaqueo bokst de bal weg.

11e minuut.
Guzik is nu in balbezit. Guzik passt de bal met de wreef. Lemus is nu in balbezit. Lemus haalt uit met een fantastische trap. Arrué probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventus ST - Pichulandia FC 1:1

12e minuut.
Lemus verovert de bal door een tackle van achteren. Lemus passt de bal in één keer door. Opazo rent richting de bal. Guzik verovert de bal door een tackle van achteren. Guzik draait met de bal, schiet en ... Quilaqueo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guzik rent richting de bal. Guzik haalt uit met een fantastische trap. Quilaqueo bokst de bal weg. Arrué heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus ST - Pichulandia FC 1:2

17e minuut.
Cataldo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Escobedo neemt vlug de vrije trap. Lemus is nu in balbezit. Lemus schiet op doel. Arrué probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Damiani met een sublieme pass. bin Nard rent richting de bal. bin Nard speelt de bal door. Guzik is nu in balbezit. Guzik geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Roşoga passt de bal in één keer door. Daar is Guzik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Oliveira geeft een hoge lob. Lemus is nu in balbezit. Lemus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Opazo met een sublieme pass. Eminov is nu in balbezit. Eminov geeft een hoge lob. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus ST - Pichulandia FC 1:3

43e minuut.
Concha met de inworp. Damiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşoga verovert de bal door een tackle van achteren. Roşoga geeft de bal voor. Lemus krijgt zijn hoofd ertegen. Quilaqueo bokst de bal weg. Guzik rent richting de bal. Guzik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus ST 65%, Pichulandia FC 35%.
Juventus ST - Pichulandia FC 1:3

47e minuut.
Caamaño probeert naar een medespeler te passen. Montaldo rent richting de bal. Montaldo speelt de bal door. Iriondo rent richting de bal. Iriondo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De Oliveira geeft een hoge lob. Guzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzik passt de bal met de wreef. Lemus is nu in balbezit. Lemus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Opazo is nu in balbezit. Guzik verovert de bal door een tackle van achteren. Guzik met een sublieme pass. Lemus is nu in balbezit. Lemus draait met de bal, schiet en ... Quilaqueo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Verde rent richting de bal. De Oliveira verovert de bal door een tackle van achteren. De Oliveira met een sublieme pass. Klungelig pakt Guzik de bal. Guzik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Cataldo passt de bal met de wreef. bin Nard rent richting de bal. bin Nard geeft een lange en hoge pass. Guzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Roşoga onderschept slim de pass. Roşoga probeert naar een medespeler te passen. Lemus rent richting de bal. Lemus draait met de bal, schiet en ... Quilaqueo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus ST - Pichulandia FC 1:4

75e minuut.
Roşoga geeft een lange en hoge pass. Eminov speelt de bal door. Klungelig pakt Guzik de bal. Guzik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus ST - Pichulandia FC 1:5

77e minuut.
Daar is Concha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roşoga rent richting de bal. Roşoga speelt de bal door. Lemus rent richting de bal. Lemus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Eminov bereikt de bal nog maar net als eerste. Eminov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Concha de bal. Lemus is nu in balbezit. Lemus draait met de bal, schiet en ... Quilaqueo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus ST - Pichulandia FC 1:6

85e minuut.
Cataldo speelt de bal door. Daar is Iriondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemus verovert de bal door een tackle van achteren. Lemus haalt uit met een fantastische trap. Quilaqueo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Escobedo probeert de bal aan de voet te houden. Cataldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Madariaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Cataldo onderschept slim de pass. Cataldo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus ST 68%, Pichulandia FC 32%.
Juventus ST - Pichulandia FC 1:6