Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LaEstrella Zátiro FC
F10 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
20 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 23.8
solid Schieten average
weak Passen weak
average Verdedigen average


5e minuut.
Martín García rent richting de bal. Llanos rent richting de bal. Martín García rent richting de bal. Martín García draait met de bal, schiet en ... Claro probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Kamocsai kan de bal niet met de borst controleren. Llanos rent richting de bal. Kamocsai is nu in balbezit. Llanos rent richting de bal. Llanos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LaEstrella - Zátiro FC 1:0

9e minuut.
Feliú heeft problemen om de bal te vangen. Llanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Llanos passt de bal met de wreef. Martín García bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín García draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Canales met een harde bal richting middenveld. Lemus kopt de bal weg. Kamocsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamocsai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Lemus verovert de bal door een tackle van achteren. Lemus speelt de bal door. Martín García is nu in balbezit. Martín García draait met de bal, schiet en ... Canales werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Inworp. Kamocsai met een snelle inworp. Llanos is nu in balbezit. Llanos schiet op doel. Canales werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LaEstrella - Zátiro FC 2:0

20e minuut.
Estay probeert de bal aan de voet te houden. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López passt de bal met de wreef. Llanos rent richting de bal. Llanos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Klungelig pakt Martín García de bal. Martín García met een sublieme pass. Llanos is nu in balbezit. Llanos haalt uit met een fantastische trap. Feliú probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klungelig pakt Arriagada de bal. Zerpa rent richting de bal. Arriagada begaat een overtreding. Arriagada krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LaEstrella 45%, Zátiro FC 55%.
LaEstrella - Zátiro FC 2:0

46e minuut.
Kamocsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Llanos is nu in balbezit. Llanos passt de bal zonder na te denken. Martín García rent richting de bal. Martín García schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Martín García verovert de bal door een tackle van achteren. Martín García passt de bal zonder na te denken. Llanos rent richting de bal. Llanos haalt uit met een fantastische trap. Canales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LaEstrella - Zátiro FC 3:0

60e minuut.
Zerpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerpa passt de bal zonder na te denken. Isami bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín García onderschept slim de pass. Martín García draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
López verovert de bal door een tackle van achteren. López geeft de bal voor. Daar is Claro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Llanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Llanos haalt uit met een fantastische trap. Canales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kamocsai zal de hoekschop nemen. Daar is Martín García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arzola is nu in balbezit. Martín García verovert de bal door een tackle van achteren. Martín García schiet op doel. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Zerpa geeft de bal voor. Arzola is nu in balbezit. Martín García onderschept slim de pass. Llanos is nu in balbezit. Llanos draait met de bal, schiet en ... Canales kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Zerpa passt de bal zonder na te denken. Llanos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lemus. Lemus krijgt een gele kaart. Llanos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Llanos komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
LaEstrella - Zátiro FC 4:0

82e minuut.
Llanos is nu in balbezit. Martín García rent richting de bal. Rosales tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rosales krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LaEstrella 47%, Zátiro FC 53%.
LaEstrella - Zátiro FC 4:0