Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maestranza Central Fc Colo colo Peñol
tercera Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
27 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 17.2
good Schieten poor
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Ferreri is nu in balbezit. Ferreri geeft een lange en hoge pass. Méndez rent richting de bal. Méndez schiet op doel. Ahumada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maestranza Central Fc - Colo colo Peñol 1:0

5e minuut.
Rosko speelt de bal door. Velez rent richting de bal. Velez passt de bal met de wreef. Méndez is nu in balbezit. Méndez haalt uit met een fantastische trap. Paal!

6e minuut.
Casanueva rent richting de bal. Casanueva passt de bal met de wreef. Vainstein rent richting de bal. Mejías verovert de bal door een tackle van achteren. Mejías geeft een lange en hoge pass. Ahumada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Méndez de bal. Méndez schiet op doel. Paal! Martel met de inworp. Morandé rent richting de bal. Velez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Velez krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Rentería probeert naar een medespeler te passen. Ferreri probeert naar een medespeler te passen. Iter geeft een hoge lob. Méndez rent richting de bal. Méndez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Iter geeft de bal voor. Luco heeft problemen om de bal te vangen. Méndez rent richting de bal. Méndez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maestranza Central Fc - Colo colo Peñol 2:0

11e minuut.
Farías is nu in balbezit. Farías geeft een hoge lob. Montenegro rent richting de bal. Méndez verovert de bal door een tackle van achteren. Méndez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maestranza Central Fc - Colo colo Peñol 3:0

13e minuut.
Casanueva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rentería rent richting de bal. Velez verovert de bal door een tackle van achteren. Velez geeft een hoge lob. Méndez rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maestranza Central Fc - Colo colo Peñol 4:0

16e minuut.
Velez rent richting de bal. Velez geeft de bal voor. Klungelig pakt Morandé de bal. Velez rent richting de bal. Velez geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Rosko geeft de bal voor. Iter rent richting de bal. Iter geeft een lange en hoge pass. Daar is Luco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahumada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maestranza Central Fc - Colo colo Peñol 5:0

29e minuut.
Luco geeft een lange en hoge pass. Inworp. Iter met de inworp. Rosko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosko geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Velez passt de bal in één keer door. Luco heeft problemen om de bal te vangen. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez haalt uit met een fantastische trap. Ahumada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maestranza Central Fc - Colo colo Peñol 6:0

41e minuut.
Klungelig pakt Méndez de bal. Morandé bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Méndez. Méndez krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Rentería rent richting de bal. Velez rent richting de bal. Velez speelt de bal door. Méndez rent richting de bal. Méndez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maestranza Central Fc - Colo colo Peñol 7:0

44e minuut.
Bórquez heeft problemen om de bal te vangen. Bórquez passt de bal met de wreef. Morandé rent richting de bal. Méndez verovert de bal door een tackle van achteren. Méndez haalt uit met een fantastische trap. Ahumada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Montenegro is nu in balbezit. Méndez verovert de bal door een tackle van achteren. Méndez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maestranza Central Fc - Colo colo Peñol 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maestranza Central Fc 24%, Colo colo Peñol 76%.
Maestranza Central Fc - Colo colo Peñol 8:0

46e minuut.
Martel geeft de bal voor. Inworp. Farías met de inworp. Iter controleert de bal met de borst. Iter draait met de bal, schiet en ... Ahumada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Velez bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Maestranza Central Fc - Colo colo Peñol 9:0

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosko met de inworp. Basay rent richting de bal. Basay geeft de bal voor. Iter krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Iter geeft een hoge lob. Basay is nu in balbezit. Velez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velez haalt uit met een fantastische trap. Ahumada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maestranza Central Fc - Colo colo Peñol 10:0

62e minuut.
Casanueva geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Basay met de inworp. Méndez is nu in balbezit. Méndez geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ahumada probeert naar een medespeler te passen. Basay kopt de bal weg. Rentería is nu in balbezit. Méndez onderschept slim de pass. Méndez geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Rentería kopt de bal weg. Iter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iter speelt de bal door. Méndez is nu in balbezit. Méndez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Méndez rent richting de bal. Méndez met een sublieme pass. Ferreri probeert naar een medespeler te passen. Velez is nu in balbezit. Velez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Rosko met een sublieme pass. Méndez is nu in balbezit. Rosko speelt de bal door. Méndez is nu in balbezit. Méndez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maestranza Central Fc - Colo colo Peñol 11:0

84e minuut.
Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez passt de bal met de wreef. Iter bereikt de bal nog maar net als eerste. Iter geeft de bal voor. Velez is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Maestranza Central Fc - Colo colo Peñol 12:0

86e minuut.
Montenegro is nu in balbezit. Montenegro geeft de bal voor. Rosko speelt de bal door. Méndez rent richting de bal. Méndez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Méndez is nu in balbezit. Rosko is nu in balbezit. Rosko met een sublieme pass. Velez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maestranza Central Fc - Colo colo Peñol 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maestranza Central Fc 20%, Colo colo Peñol 80%.
Maestranza Central Fc - Colo colo Peñol 13:0