Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la_patocity Zátiro FC
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 24.1
unsatisfactory Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Daar is Dinamarca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feliú rent richting de bal. Feliú met een sublieme pass. Barril bereikt de bal nog maar net als eerste. Barril geeft een lange en hoge pass. Licanqueo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Estay maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Barril probeert naar een medespeler te passen. Arriagada bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriagada probeert naar een medespeler te passen. Daar is Estay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estay schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Frei passt de bal met de wreef. Isami met een sublieme pass. Estay rent richting de bal. Arriagada bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriagada draait met de bal, schiet en ... Licanqueo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Isami geeft een lange en hoge pass. Estay controleert de bal met de borst. Charme probeert naar een medespeler te passen. Estay bereikt de bal nog maar net als eerste. Estay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
la_patocity - Zátiro FC 0:1

15e minuut.
Herrera verovert de bal door een tackle van achteren. Isami rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dinamarca. Dinamarca krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Isami is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Isami met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Brevis de bal. Estay rent richting de bal. Estay draait met de bal, schiet en ... Licanqueo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
la_patocity - Zátiro FC 0:2

23e minuut.
Segri probeert naar een medespeler te passen. Siles is nu in balbezit. Estay verovert de bal door een tackle van achteren. Arriagada is nu in balbezit. Arriagada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Dinamarca heeft problemen om de bal te vangen. Arriagada bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriagada passt de bal met de wreef. Estay is nu in balbezit. Estay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la_patocity 66%, Zátiro FC 34%.
la_patocity - Zátiro FC 0:2

53e minuut.
Arriagada verovert de bal door een tackle van achteren. Arriagada speelt de bal door. Estay bereikt de bal nog maar net als eerste. Estay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
la_patocity - Zátiro FC 0:3

60e minuut.
Rosales is nu in balbezit. Herrera onderschept slim de pass. Herrera passt de bal met de wreef. Dinamarca is nu in balbezit. Dinamarca draait met de bal, schiet en ... Canales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Segri bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriagada bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriagada passt de bal zonder na te denken. Estay rent richting de bal. Estay haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Arriagada met een sublieme pass. Estay bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera onderschept slim de pass. Arriagada verovert de bal door een tackle van achteren. Arriagada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Herrera is nu in balbezit. Isami onderschept slim de pass. Isami speelt de bal door. Estay bereikt de bal nog maar net als eerste. Estay haalt uit met een fantastische trap. Licanqueo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
la_patocity - Zátiro FC 0:4

82e minuut.
Brevis geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Arriagada de bal onder controle te krijgen. Estay rent richting de bal. Estay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
la_patocity - Zátiro FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la_patocity 58%, Zátiro FC 42%.
la_patocity - Zátiro FC 0:5