Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Pije 2.0 Maestranza Central Fc
Normal Tactiek tercera
37% Balbezit 63%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 37.7
poor Schieten average
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen average


2e minuut.
Basay verovert de bal door een tackle van achteren. Basay met een sublieme pass. Basay bereikt de bal nog maar net als eerste. Basay draait met de bal, schiet en ... Leal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Avello geeft een lange en hoge pass. Inworp. Basay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Basay de bal. Basay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Inworp. Basay met de inworp. De la Guarda is nu in balbezit. Basay onderschept slim de pass. Basay geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Basay is nu in balbezit. Basay geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Leal de bal onder controle te krijgen. Basay bereikt de bal nog maar net als eerste. Basay draait met de bal, schiet en ... Artigas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Pije 2.0 - Maestranza Central Fc 0:1

29e minuut.
Artigas met een harde bal richting middenveld. Basay kopt de bal weg. Klungelig pakt Leal de bal. Méndez rent richting de bal. Méndez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Basay bereikt de bal nog maar net als eerste. Basay passt de bal met de wreef. Méndez rent richting de bal. Méndez schiet op doel. Leal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Basay neemt de hoekschop. Méndez is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
El Pije 2.0 - Maestranza Central Fc 0:2

40e minuut.
Basay onderschept slim de pass. Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Basay maakt een afschuwelijke overtreding. Leal raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Leal kan niet meer verder spelen. Iter komt het veld opgelopen.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Velez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Pije 2.0 89%, Maestranza Central Fc 11%.
El Pije 2.0 - Maestranza Central Fc 0:2

50e minuut.
Iter geeft de bal voor. Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías geeft een lange en hoge pass. Velez kan de bal niet met de borst controleren. Velez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Iter met een snelle inworp. Basay met een sublieme pass. Velez is nu in balbezit. Velez draait met de bal, schiet en ... Artigas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Pije 2.0 - Maestranza Central Fc 0:3

66e minuut.
Basay haalt uit met een fantastische trap. Artigas speelt de bal door. Basay kopt de bal weg. Klungelig pakt Basay de bal. Basay haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Daar is De la Guarda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosko is nu in balbezit. Rosko passt de bal met de wreef. Velez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Rosko rent richting de bal. Rosko passt de bal met de wreef. Velez is nu in balbezit. Velez haalt uit met een fantastische trap. Artigas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Velez rent richting de bal. Velez passt de bal zonder na te denken. Basay rent richting de bal. Basay geeft een lange en hoge pass. Iter geeft een hoge lob. Artigas bokst de bal weg. Rodríguez is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Basay speelt de bal door. Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Girollet. Farías raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ferreri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Velez krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Pije 2.0 74%, Maestranza Central Fc 26%.
El Pije 2.0 - Maestranza Central Fc 0:3