Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galvarino mojines
toto Tactiek mojines
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
34.4 gemiddelde waardering 53.2
matig Schieten solide
zwak Passen uitmuntend
matig Verdedigen goed


2e minuut.
Trafas rent richting de bal. Trafas passt de bal zonder na te denken. Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah schiet op doel. Gnecco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galvarino - mojines 0:1

3e minuut.
Yılmazer geeft een lange en hoge pass. Salah kopt de bal weg. Giraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldo haalt uit met een fantastische trap. Gnecco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galvarino - mojines 0:2

6e minuut.
Talar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Auerbach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giraldo is nu in balbezit. Giraldo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Couto met een sublieme pass. Raddatz heeft problemen om de bal te vangen. Raddatz passt de bal met de wreef. Salah is nu in balbezit. Salah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bachmann rent richting de bal. Bachmann passt de bal met de wreef. Salah rent richting de bal. Giraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldo draait met de bal, schiet en ... Paal! Gnecco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Mans geeft de bal voor. Auerbach is nu in balbezit. Auerbach met een sublieme pass. Salah is nu in balbezit. Salah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Inworp. Yılmazer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raddatz rent richting de bal. Raddatz geeft de bal voor. Giraldo krijgt zijn hoofd ertegen. Gnecco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Cañulef bereikt de bal nog maar net als eerste. Auerbach verovert de bal door een tackle van achteren. Auerbach passt de bal zonder na te denken. Giraldo is nu in balbezit. Giraldo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Talar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Auerbach met een snelle inworp. Giraldo is nu in balbezit. Giraldo haalt uit met een fantastische trap. Gnecco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Raddatz passt de bal zonder na te denken. Yılmazer met een sublieme pass. Salah heeft problemen om de bal te vangen. Salah schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Bachmann is nu in balbezit. Toldo is nu in balbezit. Raddatz onderschept slim de pass. Skotara rent richting de bal. Skotara geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Auerbach is nu in balbezit. Auerbach probeert naar een medespeler te passen. Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah draait met de bal, schiet en ... Gnecco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galvarino - mojines 0:3

38e minuut.
Yılmazer is nu in balbezit. Yılmazer passt de bal in één keer door. Trafas probeert naar een medespeler te passen. Salah is nu in balbezit. Salah schiet op doel. Gnecco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Mans rent richting de bal. Mans met een sublieme pass. Trafas met een sublieme pass. Salah is nu in balbezit. Salah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Doeltrap. Gnecco trapt de bal weg. Auerbach kopt de bal weg. Giraldo rent richting de bal. Giraldo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Giraldo rent richting de bal. Giraldo haalt uit met een fantastische trap. Gnecco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Mans met een sublieme pass. Yılmazer is nu in balbezit. Yılmazer geeft de bal voor. Giraldo heeft problemen om de bal te vangen. Giraldo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galvarino 80%, mojines 20%.
Galvarino - mojines 0:3

47e minuut.
Gnecco probeert naar een medespeler te passen. Couto probeert naar een medespeler te passen. Daar is Skotara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toldo is nu in balbezit. Toldo schiet op doel. Touati bokst de bal weg.

49e minuut.
Huzior bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafas onderschept slim de pass. Trafas speelt de bal door. Salah rent richting de bal. Salah haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Giraldo kopt de bal weg. Trafas rent richting de bal. Salah is nu in balbezit. Salah haalt uit met een fantastische trap. Aral probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galvarino - mojines 0:4

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caldarelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mans onderschept slim de pass. Couto is nu in balbezit. Couto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Yılmazer geeft een lange en hoge pass. Aral is nu in balbezit. Salah onderschept slim de pass. Salah haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Salah is nu in balbezit. Salah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galvarino - mojines 0:5

74e minuut.
Gallegos rent richting de bal. Trafas verovert de bal door een tackle van achteren. Trafas passt de bal met de wreef. Giraldo is nu in balbezit. Giraldo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Salah rent richting de bal. Salah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Skotara geeft de bal voor. Trafas rent richting de bal. Trafas speelt de bal door. Salah rent richting de bal. Salah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Gnecco trapt de bal weg van het doel. Yılmazer kopt de bal weg. Trafas met een sublieme pass. Giraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldo draait met de bal, schiet en ... Gnecco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Gallegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafas verovert de bal door een tackle van achteren. Trafas speelt de bal door. Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Mans bereikt de bal nog maar net als eerste. Mans met een sublieme pass. Yılmazer met een sublieme pass. Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Salah rent richting de bal. Salah passt de bal zonder na te denken. Giraldo rent richting de bal. Giraldo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galvarino - mojines 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galvarino 64%, mojines 36%.
Galvarino - mojines 0:6