Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lost Fiambres Doping F.C.
Normal Tactiek 433
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 25.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
matig Verdedigen zwak


7e minuut.
Maya rent richting de bal. Isla onderschept slim de pass. Isla passt de bal met de wreef. Chavaqueo rent richting de bal. Chavaqueo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost Fiambres - Doping F.C. 1:0

10e minuut.
Cooper onderschept slim de pass. Cooper geeft een lange en hoge pass. Munizaga kopt de bal weg. Isla rent richting de bal. Isla schiet op doel. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Crespo kopt de bal weg. Klungelig pakt Maya de bal. Kuzmanic speelt de bal door. Chavaqueo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavaqueo haalt uit met een fantastische trap. Achondo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Aguilar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lizana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Isla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Chavaqueo rent richting de bal. Valenzuela verovert de bal door een tackle van achteren. Isla rent richting de bal. Isla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lost Fiambres - Doping F.C. 2:0

23e minuut.
Manzur passt de bal in één keer door. Daar is Munizaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chavaqueo onderschept slim de pass. Chavaqueo draait met de bal, schiet en ... Valenzuela probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Lizana met de inworp. Isla bereikt de bal nog maar net als eerste. Isla geeft de bal voor. Chavaqueo rent richting de bal. Chavaqueo schiet op doel. Achondo bokst de bal weg.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Iglesias met een harde bal richting middenveld. Isla kopt de bal weg. Narea bereikt de bal nog maar net als eerste. Narea draait met de bal, schiet en ... Iglesias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lost Fiambres 40%, Doping F.C. 60%.
Lost Fiambres - Doping F.C. 2:0

58e minuut.
Inworp. Prado met een snelle inworp. Isla heeft problemen om de bal te vangen. Isla geeft de bal voor. Achondo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Cooper kopt de bal weg. Isla kan de bal niet met de borst controleren. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Isla verovert de bal door een tackle van achteren. Isla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Cachapoal geeft de bal voor. Klungelig pakt Isla de bal. Isla passt de bal zonder na te denken. Chavaqueo rent richting de bal. Chavaqueo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Isla verovert de bal door een tackle van achteren. Isla met een sublieme pass. Chavaqueo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavaqueo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Munizaga de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost Fiambres - Doping F.C. 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lost Fiambres 44%, Doping F.C. 56%.
Lost Fiambres - Doping F.C. 3:0